Besplatni treninzi u Zagrebu: Naučite filipinsku borilačku vještinu Balintawak

Ako tražite nešto novo i originalno, želite unaprijediti svoje zdravlje, snagu i samopouzdanje i naučiti borilačku vještinu, dođite na besplatne treninge Balintawaka, tradicionalne filipinske borilačke vještine.

Na treninzima ćete učiti pravilno rukovati palicama, baratati svim vrstama oštrica te obraniti se od golorukog ili naoružanog napadača.

Sve što trebate je pojaviti se na treningu, a sve ostalo prepustite trenerima.

Lokacije i vrijeme treninga:

♦ Ponedjeljak i srijeda, MO August Cesarec/Tkalčićeva 33/20:30
♦ Četvrtak, MO Cvjetni trg/Prolaz sestara Baković/20:30
♦ Vikendom po dogovoru

Za više informacija možete nazvati trenera Igora Šehića na broj 098 1611 383.

Što je Balintawak?

Balintawak je drevni filipinski sustav borenja u kojemu se savladava goloruka borba te baratanje oružjem kao što su štap i raznovrsne oštrice. U Balintawak sustavu, štap se koristi kao primarni alat za obuku kako bi se polaznike upoznalo sa konceptima oružja. Vjeruje se da poznavanje baratanja oružjem smanjuje strah i paniku u stvarnim situacijama koje podrazumjevaju visoku razinu stresa. Na treninzima prolaze kroz borbene koncepte kao što su udarci, zahvati, manipulacije i čišćenja.

Kroz Balintawak sustav osnažit ćete tijelo, poboljšati reflekse i brzinu te unaprijediti koordinaciju i agilnost. Sve to odvija se u zdravom i ugodnom ozračju u kojem posebnu pozornost polažu na sigurnost vježbača.

Neki od glavnih ciljeva su:

– Promicati pozitivna životna načela kakva se očekuju od osoba visokih moralnih vrijednosti
– Poticati nastojanja za znanjem te osobnim razvojem i rastom
– Postati primjerom odgovornog ponašanja prema kolegama, obitelji i zajednici

Seminar

Nakon velike prošlogodišnje uspješnice, možete prisustvovati drugom seminaru s glavnim instruktorom Richardom Cotterillom koji će se održati 27. i 28.10. u Zagrebu.

O Instruktoru

Richard je glavni europski predstavnik Taboadinog Balintawak sustava. Krasi 40-godišnje iskustvo u sistemima bliske borbe, edukacijski rad sa vojskom i policijom te nebrojeni internacionalni seminari na kojima obučava civile.Richard je strastven, metodičan i u potpunosti posvećen istraživanju novih načina unapređivanja vlastite vještine.

Ono što ga čini jedinstvenim je njegova nevjerojatna sposobnost da svojom metodologijom, u svakome pojedincu probudi razumijevanje vlastitih psihofizičkih mogućnosti te nauči kako da podučavamo sami sebe.

Richardova glavna ideja je stvaranje čvrste baze koja rezultira dubokim razumijevanjem mehanike pokreta te omogućuje razvoj i napredak u individualnom smislu…jer svatko od nas je apsolutno oružje koje samo treba probuditi.

Pridružite se njihovom se bez obzira spadate li pod početnike, napredne ili majstore kako bi zajedno učili, pomicali granice i produbili razumijevanje vlastitih potencijala.

Lokacija idrćće naknadno biti objavljena (širi centar Zagreba), a detalje pratite na njihovoj Facebook stranici.

Datumi:
27/28.10

Program seminara:
štap / oštrice / goloruka borba / mehanika pokreta / Balintawak Arnis / B3 COMBAT
♦ Subota (27.10.) 10h – 15h – mehanika pokreta/Balintawak Arnis
♦ Nedjelja (28.10.) 10h – 15h – B3 sustav/oštrice

Cijena:
Rana registracija – 600kn
Registracija nakon 10.10. – 750kn

Što ponijeti:
– ugodnu obuću i odjeću za trening
– štap duljine 60-ak cm
– trening nož
(u koliko niste u prilici nabaviti trening nož, javite se i oni će osigurati opremu za vas)


Komentari