BESPLATNA AKCIJA PROVJERE: Na dvije lokacije u gradu uz žeton provjerite ispravnost pneumatika

Delticom

 

Besplatna provjera pneumatika.

S obzirom na prošlogodišnju akciju, koja je izvrsno prihvaćena od javnosti, i ove godine su odlučili podijeliti još 1500 žetona za provjeru ispravnosti pneumatika! Tvrtka Delticom koja djeluje u 44 zemlje, a u Hrvatskoj kroz online shop gume.com.hr, inzistira ne samo na strogoj kontroli kvalitete i efikasnoj isporuci, nego i na učestalim akcijama sa ciljem podizanja svijesti građana o sigurnosti cestovnog prometa.

U suradnji sa Službom za sigurnost cestovnog prometa Policijske uprave zagrebačke educirati ćemo vozače o važnosti odabira pneumatika primjenjenim godišnjem dobu te uvjetima na cesti, ali i u prepoznavanju prvih znakova istrošenosti. S obzirom na prestanak zakonske odredbe o zimskim uvjetima i korištenju zimske opreme za vozila, pravo je vrijeme za ovakvu akciju.

19. travnja 2016. godine u vremenu od 09,00 do 13,00 sati, vozači će moći preuzeti svoj besplatan žeton na dvije lokacije u Zagrebu :

1. raskrižje Avenije Gojka Šuška i Svetošimunske ulice, u Dubravi u blizini Policijske akademije,
2. te na Domovinskom mostu-nasuprot ulaza u mjesto Velika Kosnica

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Na obje lokacije će hostese, u suradnji sa djelatnicima Prometne policije, podijeliti vozačima 1500 letaka sa besplatnim žetonom za mjerenje dubine utora pneumatika te će demonstrirati pravilno mjerenje i savjetovati o pravilnoj brizi za pneumatike . Cilj ove akcije je osigurati smanjenje broja nesreća na našim prometnicama te potaknuti vozače da redovito brinu o svom vozilu brinući tako osebi, ali i o drugim sudionicima prometa.[/box]

Osim što su ga koristili za mjerenje, svi koji su preuzeli besplatan žeton, otkrili su još jednu namjenu –žeton savršeno odgovara utoru za kolica u supermarketima pa je to još jedan razlog da ga imate uvijek uz sebe!

Ukoliko vaš žeton pokaže da je vrijeme za promijenu pnematika, predlažemo da pogledate ponudu na on-line shopu www.gume.com.hr, na kojem ne samo da možete birati između velikog izbora
pneumatika nego ste u mogućnosti odabrati i stanicu za montažu koja vam najbolje odgovara.

 


Komentari