BELI KONJ OPET ‘PAO’: Najstarijem dileru u stanu u Zagrebu pronađena hrpa kokaina

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Beli Konj, zagrebačkim “narcosima” poznat je desetljećima, a sada je opet završio u pritvoru. Naime, policija mu je u stanu u Novom Zagrebu pronašla hrpu kokaina i digitalnu vagu. Ovaj poznati diler na slobodi je bio jedva sedam mjeseci nakon što je prošle godine pao, opet zbog kokaina.

I sada ga se sumnjiči da je planirao sve prodati, a sveukupno mu je pronađeno 100,68 grama kokaina te digitalna vaga.

 Ovaj 79-godišnjak, kao mladić se bavio sportom, a koliko mu je dobro išlo svjedoči i zlato u trčanju za vrijeme Jugoslavije. Već sa 17 godina zaposlio se kao sportski novinar za Karlovački tjednik, a školovanje je odlučio završiti kada je postao punoljetan te je “trbuhom za kruhom” otišao raditi u Njemačku i Švicarsku. Uvijek okružen lijepim ženama, Beli Konj je velik šarmer još od mlađih dana, a u inozemstvu je otvorio i dva noćna kluba koje je kasnije prodao, doznaje Telegram.

Ovo mu nije prvi put da je uhićen, Beli Konj iza rešetaka je završio i u ljeto 2013. godine, a policija mu je tada našla 203 grama kokaina u vrijednosti od 100 tisuća kuna. Tada se branio da su mu podmetnuli drogu, a u zatvoru je proveo tri godine.

 


Komentari