BIEBER OTKAZAO SVA UPOZNAVANJA S FANOVIMA: Nećete ga moći upoznati ni na zagrebačkom koncertu

Facebook

Do najiščekivanijeg događaja godine, velikog koncerta Justina Biebera, ostalo je još manje od pola godine!

Specijalne ulaznice u koje je bilo uključeno upoznavanje Justina Beibera koštale su 14.ooo kuna, a kako je zvijezda otkazala upoznavanje onima koji su ih kupili stići će povrat novca.

Idol brojnih obožavatelja diljem svijeta nastupit će u Areni Zagreb 9. studenog 2016. godine u sklopu svjetske turneje PURPOSE. Dok fanovi broje dane do koncerta ovog popularnog kanadskog pjevača, one najveće nedavno je dočekala vijest da je Justin otkazao Meet and Greet. Iako je ova odluka donesena na internacionalnoj razini razočarala sve koji su se veselili upoznavanju s Justinom, menadžment ovog pjevača pobrinuo se da to nadoknadi novim pogodnostima, odnosno bogatijim paketima VIP ulaznica.

S obzirom na promjene sadržaja ulaznica „Ultimate“ VIP 1 i „I’ll Show You“ VIP 2 te činjenice da ipak neće imati priliku upoznati Justina, organizatori su odlučili obožavateljima ponuditi ekskluzivne pogodnosti uključene u spomenute pakete ulaznica. Tako će najveći Beliberi koji su kupili „Ultimate“ ulaznicu, uz automatski povrat novca u iznosu od 6.750,00 kuna, i dalje imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom sjedištu #GetCloser pa će i dalje biti najbliže Justinu.

Novi paket ulaznica „Ultimate“ VIP 1 uključuje i poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćini, zatim obilazak backstagea gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje te će kući ponijeti i posebne poklone – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana.

Obožavateljima koji su kupili ulaznice „I’ll see you“ VIP 2 bit će vraćen iznos od 2.465,00 kuna, a ono što će dobiti u novom paketu ulaznice je premium ulaznica, poseban VIP ulaz na kojem će ih dočekati domaćin te također poseban paket s poklonima – ekskluzivnu pločicu #GetClosertoJustin i robni paket.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Kupci ulaznica „Ultimate“ VIP 1 i „I’ll see you“ VIP 2 koji ne žele nove pogodnosti koje paketi nude nego su se odlučili za cjelokupan povrat sredstava mogu ulaznice vratiti u narednih 21 dan na prodajno mjesto gdje će ostvariti povrat novca. [/box]

Za ulaznice kupljene putem www.eventim.hr povrat sredstava vršit će se izravno na račun kupca, nakon vraćene ulaznice. Detaljnije informacije oko povrata novca i paketa ulaznica mogu se dobiti i na info broju Eventima: 060 555 000.


Komentari