Bandiću se suradnici ne javljaju na mobitel pa im je uputio ljuti dopis: ‘Takvo će ponašanje biti povod za poduzimanje različitih sankcija’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Milan Bandić odlučio se obračunati s neposlušnim voditeljima podružnica Zagrebačkog holdinga.

Iz internog dopisa, u čijem je posjedu Jutarnji list, jasno je kako se voditelji gradskih tvrtki tijekom godišnjeg odmora nisu htjeli javljati na pozive prvog čovjeka Zagreba.

Zbog ignoriranja, gradonačelnik je poslao uputu u kojoj se napominje kako službeni mobiteli služe tome da se korisnici na njih javljaju.

“Kada su u pitanju javne usluge, ne možemo sebi priuštiti dostupnost samo u radno vrijeme, nego moramo biti dostupni uvijek, za vrijeme i izvan radnog vremena, a u slučaju osobne spriječenosti potrebno je Uredu gradonačelnika i Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša javiti ime i prezime te kontakt podatke osoba koja vas mijenja”, piše u dopisu upućenom voditeljima podružnica.

Na poslijetku stoji da se neće tolerirati nemogućnost stupanja u kontakt s osobom koja je odgovorna za bilo koju od javnih usluga u Gradu Zagrebu te da će se takvo ponašanje smatrati neodgovornim i biti povod za poduzimanje različitih sankcija.


Komentari