BANDIĆEVA ŽIVOTNA TRGOVINA Evo što je kupio na parlamentarnim izborima

Facebook

Koalicija rada i solidarnosti kojoj je apsolutno najveća snaga stranka Milan Bandić 365, prema izlaznim anketama osvojili su dva mandata što je prema svemu sudeći, na razini njihovih očekivanja uoči parlamentarnih izbora.

”Naša očekivanja su bila u tom nekom nivou”, kazao je za medije Ljubo Jurčić, no u nastavku se nije želio osvrtati na moguće postizborne koalicije, o kojima će se zasigurno razgovarati. Ukoliko se ovakve prognoze ostvare, čini se, prvi čovjek grada Zagreba mogao bi postati apsolutno najveći pobjednik ovogodišnjih parlamentarnih izbora. Zašto? Uzmemo li u obzir kako je još do jučer zagrebačkom gradonačelniku prijetio Remetinec te kako se stolu DORH-a nalazi(0) popriličan broj slučajeva koji su Milana Bandića mogli stajati glave, čini se kako su zasada dva izgledna saborska mandata sigurna karta za spas od Remetinca.

Sudeći prema neizvjesnosti izbora odnosno vrlo tijesnoj borbi HDZ-a i SDP-a, očito je kako će Milan Bandić nekoj od stranaka biti jedan od ključnih postizbornih koalicijskih partnera te kako će takvu svoju poziciju dobro iskoristiti kako bi osigurao, točnije kupio svoju slobodu.

Što se ostalih stranak tiče, HDZ-ova koalicija ima 57 mandata, SDP-ova 56 mandata, MOST 17, IDS-ova koalicija i Živi zid dobivaju po tri mandata, a na kraju, dva mandata dobiva HDSSB.

JOSIPA RIMAC HDZ STAJALA GLAVE: Slijedi VELIKA KOALICIJA HDZ-a i SDP-a?

IMAT ĆEMO HDZ-ovu MANJINSKU VLADU? ‘Možda nas očekuju novi izbori!’


Komentari