Bandićeva izjava nasmijala Liku!

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

U Ličkom Osiku je održan središnji predizborni skup stranke Milana Bandića, a on je pred dvjestotinjak okupljenih građana poručio okupljenima da “povedu na izbore sve što hoda i gmiže” jer da samo velika izlaznost jamči promjene, kao i da “Ličani zaslužuju bolje”, da “Ličani zaslužuju Ličanku na čelu Skupštine, Danijelu Bogić”.

Naša stranka polazi od ideje da su rad i solidarnost temelj suvremenog društva, s posebnim naglaskom na osobe u povećanom riziku od siromaštva. Stoga ću se u Županijskoj skupštini Ličko-senjske županije posebno zalagati za projekte koji značajno doprinose ujednačavanju kvalitete obrazovanja, poboljšanju položaja mladih i djece te unaprjeđenju brige za starije i nemoćne, kao i za gospodarske projekte koji ujednačavaju razvoj svih područja županije. Radom, solidarnošću, stručnošću i zajedništvom za dostojanstven život svih građana Ličko-senjske županije, 365 dana u godini, poručila je Bogić.

I ona je naglasila da je od devet kandidacijskih lista samo jedna na čelu koje je žena, i to lista broj 1.

“Mi ne smatramo samo deklarativno da su žene jednako vrijedne i sposobne za sve profesije, već tako i aktivno postupamo. Više žena u političkom životu donosi novu kvalitetu i drugačiju dimenziju vođenja politike i brige za zajednicu“, rekla je Bogić.

Ustvrdila je i da žene diskriminaciju više primjećuju, u svemu pokazuju više empatije i sklonost timskom radu, pregovaranju, razumijevanju potreba različitih društvenih skupina.

U mjestu Doljani i u Župnom uredu u Ličkom Osiku Milan Bandić i izaslanstvo stranke donirali su hranu, namještaj i kućanske aparate za srpske i hrvatske obitelji u potrebi u znak solidarnosti, pri čemu je Bandić rekao da ljudi koji žive u Lici zaslužuju bolje, da je pustoš ogroman problem i da “u Liku treba vratiti ljude”, a okupljene je nasmijao kada im je poručio da ”na izbore povedu sve što hoda i gmiže.”

Komentari