Hoće li nakon Siniše Varge posao dobiti i dečko Milanke Opačić?

Bruno Konjevic / CROPIX

Nakon što je otkriveno da će Siniša Varga prelaskom u stranku Bandić Milan 365 postati predsjednik Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba, mnogi su nagađali da bi i Milanka Opačić mogla dobiti određene pogodnosti zbog prelaska u tu stranku. Kako prenosi portal Paraf, moguće je da će te pogodnosti dobiti preko svog partnera Nemanje Gospavića.

Naime, Z1 televizija navodno je otkrila kako će Nemanja Gospavić, beogradski komercijalist koji je 10 godina mlađi od Opačić, postati jedan od direktora u Zagrebparkingu.

Opačić i Gospavić još su prije par dana završili u medijima kada je otkriveno da je na njenoj adresi od proljeća prijavljena tvrtka Milanema, čija je vlasnica njena majka Mirjana. Nemanja Gaspović bio je do lipnja direktor firme, a sada je na čelu Mirjana Opačić.

Milanka Opačić ogradila se od tvrtke i rekla da nema nikakve veze s njom, iako je prijavljena na njenoj kućnoj adresi. Zanimljivo je i da je sam naziv tvrtke vjerojatno nastao spajanjem imena Milanka i Nemanja.

“Milanema je agencija registrirana za posredovanje pri zapošljavanju. Osnivačica tvrtke je moja majka, a gospodin Gospavić je bio privremeni direktor agencije, ali je nakon isteka dogovorenog roka izbrisan iz sudskog registra. Navedena tvrtka nema nikakve veze sa mnom”, poručila je Opačić za Tportal.

Podsjetimo, Opačić je lani u rujnu napustila SDP, a samo mjesec dana od odlaska iz te stranke pristupila je saborskom klubu stranke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kao nezavisna zastupnica. Nedavno se i formalno učlanila u stranku.

Trenutno nema službene potvrde da se Gaspoviću nudi posao direktora Zagrebparkinga, no sada će takav potez teško proći ‘ispod tapete’.


Komentari