BANDIĆ O ZIMSKOJ SLUŽBI I LOKALNIM IZBORIMA: ‘Svaka zagrebačka obitelj dobiti će lopatu’

Milan Bandić
Igor Kralj/PIXSELL

On svoj program predstavlja sedamnaesti put.

Gradonačelnik Milan Bandić u razgovoru za N1 televiziju prokomentirao je spremnost gradske zimske službe ali i njegovu spremnost za lokalne izbore.

Bandić je rekao da zimska služba mora biti spremna kao da će napadati metar snijega, bez obzira koliko ga napadalo.

“Imamo najbolju zimsku službu u Europi, tehnički, organizacijski i ljudski”, istaknuo je Bandić. Kako je rekao, Zagreb ima 15 baza zimske službe, 259 ekipa u tri zone pripravnosti.

“Bez lažne skromnosti, imamo najčišće ceste kad snijeg padne”, rekao je Bandić. Ističe da je ponosan što su mu građani dali odgovornost za upravljanje javnim potrebama,a uvjeren je da će zagrebačke ceste biti čiste čim padnu prve pahulje.

Ja sam spreman sa svojom lopatom ispred Bužanove 4, isto savjetujem i svim kućnim savjetima, kako bi svatko bio odgovoran za čistoću ispred svoga haustora ili kuće”, rekao je Bandić koji se nada da će ga gradske službe poslušati i provesti njegovu ideju da svakoj zagrebačkoj obitelji donira lopatu, kako bi bili odgovorni i očistili snijeg ispred svojih ulaza.

Bandić je također rekao da on svoj program za lokalne izbore predstavlja već sedamnaesti put, a neke od projekata će i prezentirati u idućih mjesec dana.

“Izgradnja nove žičare, brza pruga sa Zračnom lukom, kako uvesti vodu u svaki dom, internet u svaki dom… neki su od projekata koje ću prezentirati u sljedećih mjesec dana”, rekao je Bandić.

 


Komentari