BANDIĆ ŽESTOKO ‘OPRAO’ NOVINARKU: ‘Jesam ja Batman? Jeste li vi nesretni što nitko nije umro?’

Facebook

Krater na Slavonskoj donio brojne probleme.

U ponedjeljak 4. travnja iza 21 sat na raskrižju Slavonske avenije s Marohnićevom ulicom, kod Hypo centra, nastala je ogromna rupa. Krater je širok četiri metra, a dubok čak sedam metara.

Iz Vodoopskrbe i odvodnje najavljeno je kako će u najkraćem mogućem roku sanirati veliku rupu koja je stvorila prometni kolaps.

>>>VAŽNO! IZBJEGNITE PROMETNI KOLAPS: Ovako će se do daljnjeg prometovati Zagrebom

Spornu lokaciju obišao je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te najavio kako će učiniti sve što je potrebno da se problem što prije sanira.

“Meni je žao da se to dogodilo, srećom nitko nije ozlijeđen. Već radimo na saniranju rupe. Dubit ćemo na trepavicama ako treba, ali riješit ćemo to u roku 24 sata, to je žila kucavica”, kazao je Bandić.

Burna Bandićeva reakcija na pitanje novinarke

Na pitanje novinarke trebaju li se građani bojati, Bandić je rekao: “Ne. I ja sam se napio prije 24 godine pa što, to ništa ne znači. Dogodi se, ja bi  volio da se nikad nije ovakva rupa dogodila. Glavno da nitko nije stradao. Sve će se riješiti.”

“Tamo je krater 50 kubika zračnog prostora, a nekad je bilo zemlje, ne vrijedi kukati. Otvorit ćemo gradilište danas u tri smjene, 3 x 8 sati = 24 sata. Trajat će onoliko koliko bude trajalo dok ne bude gotovo. Možda se bude moglo dogoditi i za 50 godina, ne vrijedi nam kukati. Građani nemaju razloga za zabrinutost. Jesam ja Batman pa da predviđam? Dogodilo se to što se dogodilo. Ovdje nije pukla cijev. Dogodilo se gibanje tla. Što da se ubijem? Pozdravite svoje urednike. Jeste li vi nesretni što nitko nije umro?”,  kazao je reporterki RTL-a.

>>>I BANDIĆ U NEVJERICI: Rupa na Slavonskoj prouzrokovala prometni kolaps

Rupa nastala zbog propadanju kanala

Glasnogovornica gradske Vodoopskrbe za N1 je rekla da je do urušavanja došlo zbog popuštanja kanala. “Kada se to dogodilo, sve ekipe su izašle na teren, i brzo su reagirale. Ustanovilo se da se radi o propadanju kanala. Ekipe su cijelu noć održavale sustav odvodnje da se danas počne s radovima, a trenutno je u tijeku priprema regulacije prometa da se dođe građevinskim strojevima.“, kazala je Ana Glavan.

 


Komentari