BANDIĆ ZAPRIJETIO VLADI: ‘Ako uskoro nešto ne poduzmu, pokrenut ću preslagivanja unutar koalicije’

Davor Visnjic/PIXSELL

”Mi smo bili, jesmo i ostajemo rješenje.”, poručuje Milan Bandić.

Predsjednik stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u subotu je na proslavi godišnjice stranke na zagrebačkom jezeru Bundeku istaknuo kako novoj Vladi koju su podržali daju rok od iduća tri mjeseca, a ako u tom roku ne bude prijedloga projekata i očekivane brzine njihove realizacije, kaže da će biti prvi inicijatori preslagivanja unutar koalicije, piše net.hr.

”I vjerujte mi, naredna tri mjeseca, ako ne bude prijedloga projekata i očekivane brzine realizacije tih projekata, bit ćemo prvi inicijatori preslagivanja unutar koalicije, novog preslagivanja. Ne možemo čekati više. Ja znam najbolje kojim tempom treba ići. Vodimo 16 godina pola Hrvatske, ne može se čekati u nedogled. Šest mjeseci je deadline (krajnji rok) da se pokaže što se treba činiti i raditi, da se naprave istinski projekti za ravnomjerni gospodarski razvoj Hrvatske”, poručio je Bandić i dodao je da  Grad Zagreb nudi svoje projekte zajedno s ”našom Vladom i Republikom Hrvatskom”.

”Mi smo bili, jesmo i ostajemo rješenje. Mi smo za bolji Zagreb i bolju Hrvatsku”, istaknuo je Bandić.

 

Prije silaska s pozornice Bandić je u nebo pustio bijele stranačke balone te je zatim nastavljeno druženje članova stranke i gostiju na jezeru Bundeku.


Komentari