Bandić zahvalio svim građanima, djelatnicima i službama na veličanstvenom dočeku Vatrenih, Sindikat policije ima posebnu zahvalu za policajce

Nakon što je više od pola milijuna ljudi na ulicama Zagreba u ponedjeljak dočekalo naše srebrne Vatrene, s obzirom na to da nije bilo većih incidenata i sve je prošlo i više nego dobro, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić svima se, od građana do djelatnika i svih službi, javno zahvalio na veličanstvenom dočeku:

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

dragi navijači

Danas smo na središnjem zagrebačkom trgu i na ruti od Zračne luke Dr. Franjo Tuđman do Trga bana Josipa Jelačića prisustvovali neponovljivom i veličanstvenom događaju. 

Svi kao jedan izrazili smo poštovanje i zahvalu našim junacima iz Rusije, koji su na Svjetskom nogometnom prvenstvu na impresivan način ostvarili povijesni rezultat, dostojanstveno predstavljali boje hrvatske, pokazali svoju nogometnu i ljudsku veličinu, bili ambasadori Hrvatske kakve samo poželjeti možemo.


Igrajući srčano i vatreno, izgarajući na terenu, iskazujući zajedništvo bez premca i ljubav prema domovini i svom narodu, svojim su fenomenalnim postignućem oduševili i ujedinili Hrvatsku, donijeli dašak optimizma i pozitivnu energiju, priuštili nam silnu radost i učinili nas beskrajno ponosnim i, još više, stekli simpatije cijeloga svijeta. 

U toj njihovoj iznimnosti i veličini i vi ste, drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani, dragi prijatelji i navijači iz cijele Hrvatske i dijaspore, bili na visini zadatka – svojim dolaskom, iskazanim dostojanstvom i emocijama! 

Hvala vam od srca. Hvala svima koji su pomogli da ova zahtjevna organizacija prođe u savršenom redu, svim nadležnim institucijama, djelatnicima hitnih službi, policije, osiguranja, svim komunalnim i drugim službama koje su svoj posao odradile besprijekorno.

Veselimo se i radujmo danas, budimo zauvijek ponosni na naše momke, a sutra, na radnom mjestu i u svakodnevnom životu, budimo svjesni značaja njihova uspjeha i njihove poruke koju su poslali – uz puno rada, odricanja i iznad svega zajedništva svaki cilj je dostižan.

Hvala svima !

Zahvalna Sindikata policije

Također, Sindikat policije javno se zahvalio svim policijskim službenicima koju su radili na osiguranju dočeka Vatrenih.

Tekst prenosimo u cijelosti:

Ovim putem zahvaljujemo svim djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova koji su osiguravali jučerašnji veličanstveni doček naših srebrnih nogometaša, viceprvaka svijeta.

U nemogućim uvjetima dosad nezapamćenog broja građana koji su dočekali naše nogometaše i slavili veliki uspjeh hrvatske reprezentacije osigurali su da događaj protekne dostojanstveno i veselo, bez jednog ozbiljnijeg incidenta.

Hvala Vatrenima, ali veliko hvala i našim policajkama i policajcima i svim ostalim službama koje su jučer sudjelovale u osiguranju nezaboravnog dočeka i slavlja diljem Lijepe naše!

Komentari

loading...
-->