BANDIĆ URUČUJE KLJUČEVE: Obitelj Karamatić ujedinila Hrvatsku, a sada imaju novi dom

Facebook

Njihova priča ujedinila je cijelu državu, a sada imaju prikladan dom.

U četvrtak, 2. veljače, u 11,00 sati, obitelji Karamatić bit će uručeni ključevi novog stana na adresi Ulica Huberta Pettana 13, Novi Jelkovec.

Podsjetimo, cijela priča je krenula objavom na Facebooku. Teško pokretan i bolestan otac skupljao je boce, a njegovu životnu priču ispričala je Kristina.

>>> ‘TATA, JA SAM GLADAN’: Pronašli smo potrebitog oca i sina iz zagrebačkog tramvaja, evo kako im možete pomoći

“Tokom današnje uobičajene vožnje tramvajom, na posljednjoj stanici ulazi otac. Ispod lijeve ruke dvije štake,dok desnom pokušava pridržavati kolica sa malim djetetom. Napokon uspijeva sjesti na prazno sjedalo, dok se dijete budi. Prvo sto progovara je ”tata, ja sam gladan” . Tata mu objašnjava kako danas nije bilo bas boca, te da mu je uspio kupiti samo jedno pecivo, sa tonom koji obećava kako će se tata uvijek snaći.”, prepričala je djevojka koja je svjedočila potresnom prizoru.

Zatim se cijela Hrvatska ujedinila, skupila hranu odjeću i potrepštine za ovu obitelj. Na kraju je reagirao i sami gradonačelnik Bandić. Posjetio je četveročlanu obitelj 19. siječnja nakon što je saznao za teške životne uvjete obitelji gospodina Ilije Karamatića.

15994465_1207793772646093_3388341874854584316_o

>>> NAHRANIO DJECU PA ZAVAPIO: ‘Ne trebam više ništa’… Je li uistinu tako?


Komentari