BANDIĆ SE OPROSTIO OD BALAŠEVIĆA: Ovo je pismo uputio obitelji preminulog kantautora za kojim tuguje cijela regija

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio je sućut obitelji povodom smrti kantautora Đorđa Balaševića u kojoj stoji:

“Poštovana obitelji Balašević, s velikom tugom i žaljenjem primio sam vijest o smrti Đorđa Balaševića, velikog kantautora i dobitnika mnogobrojnih nagrada. Glazbena kulturna scena ostala je bez velikog umjetnika, koji je tijekom svoje dugogodišnje i uspješne karijere emotivnim pjesmama, vedrim duhom i izrazitom energijom ostavio neizbrisiv trag u srcima publike. U ovim tužnim trenutcima suosjećamo s vama. Uime Grada Zagreba i u svoje osobno ime izražavam vam najiskreniju sućut.”

Podsjećamo, čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini života. Podsjetimo, Balašević je prije tri dana primljen na Infektivnu kliniku u Novom Sadu gdje se liječio od upale pluća.

Obitelj je potvrdila najtužniju vijest. Supruga Olivera je beogradskim medijima plačnim glasom kratko rekla da je informacija točna, kao i kći Jelena Beba, koja nije imala snage govoriti, piše Blic.rs. Samo je kratko izgovorila ‘da’.

Balaševića su prije tri dana primili u Infektivnu kliniku Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu. Kako saznaje ‘Blic’, imao je korona virus i bio je u lošem stanju. Liječnici su preuzeli, kako pišu srpski mediji, sve neophodne mjere liječenja, ali do poboljšanja nije dolazilo.

Danas popodne mu se stanje dodatno pogoršalo uslijed ranijih kroničnih zdravstvenih problema. Liječnici su ga, piše Blic, dva i pol sata pokušavali vratiti u život.  Kako prenose mediji, posljednje dane Balaševića otkrio je izvor blizak obitelji. Navodno je prije nego što je otišao na intenzivnu njegu tražio čuti svoju najveću ljubav, suprugu Olju. Prethodno se bezuspješno liječio deset dana kod kuće, ali je intenzivna njega bila neophodna.


Komentari