BANDIĆ RANO UJUTRO POŽURIO NA REBRO: Liječnici ga poslali na daljnje preglede

FOTO: Milan Bandić Facebook

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, jutros je oko 7:45 stigao u KBC Zagreb gdje je obavio potrebne preglede, piše Jutarnji list.

Prema navodima spomenutog portala, izvor blizak gradonačelniku otkrio je kako je Bandić obavljao kontrolu, a liječnici su mu rekli kako će morati obaviti dodatne pregleda pomoću kojih će moći provjeriti njegovo zdravstveno stanje. 

“Možda sam trebao ostati doma, odradio sam koliko sam mogao i vratio se doma, popio tablete i bilo mi je dobro. Nisam sklepao kotec, bilo mi je dobro nakon što sam popio lijek”, rekao je Bandić u razgovoru za Novu TV te dodao kako iako su mu se simptomi činili slični onima kao kada je prije 17 godina imao moždani udar, dobro se osjeća i “ima energije za dva čovjeka”.

Bolestan ili pijan? Evo koji je pravi razlog Bandićevog teturanja u Sesvetama

Podsjetimo, Čekali su ga, gledali na sat i Godot je napokon stigao, opisuje tako dolazak Bandića Večernji list. Nakon 45 minuta kašnjenja pojavio se gradonačelnik Milan Bandić u gradskom vrtu u Sesvetama na podjeli priručnika “Urbano biovrtlarstvo”, međutim, ne i u svojem najboljem izdanju. Vodili su ga suradnici rukom pod ruku, pridržavali dok se ljuljao i teturao.

 


Komentari