BANDIĆ VISOKO PUCA, ŽELI U VLADU: ‘Ja sam rješenje. Neke konzultacije nisu bedaste…’

balkans.aljazeera.net

Na temu preslagivanja Vlade RH, oglasio se i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

”Kontakti uvijek postoje, ali nikakvih razgovora o preslagivanju nije bilo. Ali kontakti postoje uvijek. Ja sam jutros imao u uredu kontakt sa dvojicom lidera stranaka, popili kavu. Ali to su kontakti, ali ne o preslagivanju. Ja vodim pola Hrvatske, ja sam šesnaest sati na nogama. Ljudi odgovorni za funkcioniranje Hrvatske neka poduzmu odgovoran potez. Znaju točno što treba činiti. Povijest će im suditi, ukoliko se u ovih deset dana nešto kvalitetno ne dogod”, rekao je u utorak Milan Bandić, javlja Media servis.

Stranka rada i solidarnosti je uvijek rješenje. Ja sam jučer bio u Osijeku, osnivao ogranak. I tamo sam se sjeo sa Draganom Ulinom, popio kavu. Popio sam sa svojim ljudima, popio bi i sa Brkićem kavu, ali on je na Viru na godišnjem. Bože moj, ja sam u politici 25 godina. Vodim pola Hrvatske 16 godina. Neke konzultacije sa mnom nisu skroz bedaste, i s pametnijim ljudima su uvijek dobro došle”, rekao je Bandić.

>>>  RASKOL U HDZ-u! Bandić i Brkić protiv Karamarka, HDZ-ovci tvrde: ‘Novi izbori i – gotovi smo’

Uhvaćen na kavi s HDZ-ovim Milijanom Brkićem 

Za vrijeme izvanredne medijske konferencije potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a, Tomislava Karamarka, u petak 3. svibnja nešto prije 18 sati dok je objašnjavao javnost kako je suradnja s Mostom gotova, a premijer Tihomir Orešković više ne uživa njegovo povjerenje, mnogi su zapazili kako uz cijelu svitu ministara nema njegove desne ruke, odnosno, novog zamjenika Milijana Brkića i potpredsjednika stranke Tomislava Čuljka.

Ipak, nije bilo potrebno mnogo kako bi se doznalo gdje je nestao Milijan Brkić, a viđen je u Vrgorcu i to u zanimljivu društvu. Kako su pojasnili HDZ-ovci, Brkić je tamo bio zbog prijevremenih izbora u tome gradu, ali je ipak snimljen u raspravi u jednome kafiću, ni manje ni više, nego sa zagrebačkim gradonačelnikom, Milanom Bandićem, prenosi HRnewsportal.

>>> UHVAĆENI U ZANIMLJIVOM TRENUTKU: U vrijeme pada Vlade, Milijan Brkić bio na tajnom sastanku (FOTO)

>>> ZBOG AFERE PROČISTAČ, PADA DARINKO KOSOR: HDZ i Bandić uskoro se rješavaju šefa HSLS-a?


Komentari