Bandić progovorio o zdravlju i objasnio zašto ne ide u Rusiju

FOTO: Dražen Komar

 Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je u subotu kako ne ide u Rusiju ne zato što je ugradio stent, nego zato što se protokol nije poklopio s onim što je očekivao.

“U Rusiju ne idem ne zato što sam ugradio stent, nego zato što se protokol nije poklopio onako kako sam očekivao”, rekao je Bandić na manifestaciji “Kesteni i purtugizec na Bundeku”. Dodao je kako ne ne želi biti putnik za Moskvu i Sankt Peterburg samo za primanja i objedovanja.
Zagrebački gradonačelnik istaknuo je kako može tamo ići samo radno. Budući da radni ciklus nije zatvoren i kontakti koji su trebali biti, ne idem u Rusiju, poručio je Bandić.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović otputovat će idući tjedan u službeni posjet Rusiji i sastati se s predsjednikom Vladimirom Putinom. U izaslanstvu su, među ostalima, državna tajnica Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek te glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan. Bandić je u Moskvi i Sankt Peterburgu trebao razgovarati o gradskoj suradnji.

Bandić je danas na Bundeku naglasio kako je dobro te dodao da je ugradio jedan, a trebao dva stenta. Trebao sam ležati 24 sata, a ležao sam šest i pol sati, napomenuo je dodavši kako Bog uzima najbolje.
Ja sam dobar takav nesavršen, a Bog uzima najbolje pa ću se još dugo mučiti, a sveti Petar će odlučiti, ustvrdio je.


Komentari

loading...