Bandić prije roka otvara rekonstruiranu Ježdovečku

Zagreb.hr

Ježdovečka ulica posljednjih je mjeseci prolazila kroz opsežne rekonstrukcije.

Radovi uređenja kolnika u lipnju su zatvorili Ježdovečku za sav promet. Prema najavi trebali su trajati od 12.06. 2017. godine od 04,00 sata do ponedjeljka 26. 06. 2017. godine do 04,00 sata. No, čini se kako je gradonačelnik Milan Bandić odlučio pobrzati stvari.

Još je nakon izbornog trijumfa najavio kako ide u Ježdovec. Tako je i bilo.

Milan Bandić petog je lipnja sa suradnicima posjetio gradilište u Ježdovečkoj ulici na kojoj je prva faza, odnosno sanacija kolnika od Puškarićeve do vojnog aerodroma u dužini od 1.800 metara tijekom vikenda završena.

Radnici su tadazapočeli sa sanacijskim radovima na drugoj fazi, onoj od aerodroma do Ježdovečkog odvojka u dužini od 1.200 metara, a radovi na zadnjoj, od Ježdovečkog odvojka do Kerestinečke će započeti idući tjedan, najavio je Ante Todorić, voditelj podružnice Zagrebačkih cesta.

Vrijednost radova je 5,6 milijuna kuna, a otvorenje obnovljene Ježdovečke ulice se očekuje 22. lipnja, rekao je gradonačelnik Milan Bandić.

Ured gradonačelnika poslao je u srijedu obavijest o otvorenju:

“DANAS, 21. lipnja, u 15,45 sati, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, otvorit će rekonstruiranu Ježdovečku ulicu”, stoji u kratkom priopćenju.


Komentari