BANDIĆ, PRICA, ŠEGOTA I KRAJINA! OVO SE PROŠIRILO BRZINOM MUNJE! Pristižu reakcije na današnja uhićenja: ’Šta je ćapio, ćapio je’

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je uhićen bivši ravnatelj Gradskih groblja, Patrik Šegota te da je on jedan od pet osoba za koje se sumnja da su djelovali u koruptivnim radnjama, javili su se i oni koji pažljivo prate zagrebačku političku scenu.

Tako je Renato Petek istaknuo kako je riječ o bivšem članu HDZ-a koji se potom priključio stranci bivšeg gradonačelnika, prenosi Večernji list. Tamo je, govori, bio prigrljen, a brzo je napredovao. “Bilo je i onih koji su se zalagali da ima značajniju funkciju”, govori dalje.

On smatra i kako u svemu postoji i odgovornost HDZ-a. “Branili su Milana Bandića. Nisu bili direktno odgovorni ako nisu imali svoje članove kao direktore i na mjestima pročelnika, vidjet ćemo hoće li neki krak istraga doći do njihovih članova”, tvrdi.

Šegota je bivši ravnatelj Gradskih groblja, a Petek smatra da se sada ide prema ljudima bez funkcija. “Ne sjećam se da je ikada netko bio uhićen kada je trebao HDZ-u. Dok je Milan Bandić trebao HDZ-u, skupljao žetončiće, radio je u Zagrebu što je htio. Prema snimkama, to se vidi. Ljudi su bili bahati, uvjereni da se ništa neće dogoditi”, zaključuje.

’Ćapio je’

S druge strane, Dario Juričan je podijelio fotografiju na kojoj Bandić pozira s Natalijom Pricom, Šegotom i Bandićevim vozačem, Zlatkom Krajinom. 

FOTO: Facebook/Želim biti Milan Bandić, gradonačelnik svemira

“Ode i Šegota… Šta je ćapija je ćapija”, naveo je, osvrčući se na isječke razgovora koje je Uskok snimio prilikom prisluškivanja Bandića, a koje su mediji objavili.

Komentari