Bandić OTVORIO nove prostore DV Hr. Leskovac i najavio GRADNJU NOVA DVA VRTIĆA

zagreb.hr

Tek što je otvorio novouređeni, Bandić najavio otvorenje novog vrtića.

U utorak 3. studenog svečano je otvoren dodatni, adaptirani prostor dječjeg vrtića Hrvatski Leskovac. Svečanosti je nazočio i gradonačelnik koji je prerezao vrpcu, a pomogli su mu mališani Eni i Bruno. Novouređeni prostor nalazi se u objektu Caritasove kuće blaženog Alojzija Stepinca, a kapacitet vrtića se povećao za tri odgojne skupine u koje je upisano 62 djece, pa ih je sada ukupno u vrtiću 220.

Bandić je najavio kako će od Grad Zagreb, kao i do sada, kontinuirano nastaviti voditi brigu o potrebama najmlađih, pa je odmah najavio otvorenje novog vrtića u Dragonošcu, a u ljeto 2016. početak radova vrtića u Odranskom Obrežu.

“S obzirom da se radi o dijelu Zagreba s rastućim brojem obitelji i nakon Sesveta površinski najvećom Gradskom četvrti, neophodno je proširiti kapacitete za upis djece u programe predškolskog odgoja i obrazovanje“, kazao je predsjednik VGČ Brezovica Vladimir Iviček i najavio adaptiranje prostora područnog objekta Breza za još tri skupine.

“Najveća nam je želja da djeca dolaze u vrtić s veseljem, u prostor koji je kvalitetan, lijep i ugodan”, rekla je ravnateljica Renata Knez, stoji na službenim stranicama Grada Zagreba.


Komentari