BANDIĆ OPET NAŠAO RUPU U ZAKONU: S plakatima počeo i prije starta službene kampanje, a kazniti ga ne mogu

Screenshot: Facebook

Prvi jumbo plakati već su osvanuli na ulicama, a službena kampanja još nije ni počela.

Izborna kampanja službeno još nije počela, no ona je praktički u punome jeku. Prvi jumbo plakati već su osvanuli na ulicama, a Zagrepčani su primijetili da su oni prilično zagonetni.

U više zagrebačkih kvartova osvanuli plakati s natpisom #Premijer. Nakon nekoliko dana neizvjesnosti, otkriven je autor. Očekivano, radi se o Milanu Bandiću, koji vjerojatno neće platiti kaznu jer je uspješno zaobišao zakon tako što osim poruke “premijer” nije istaknuo ime kandidata ni stranke, prenosi Index.

Državno izborno povjerenstvo danas bi trebalo raspravljati o tome je li dopušteno već sada postavljati ove plakate, desetak dana pred službeni početak kampanje. Autor plakata, Milan Bandić, razotkrio se na Sinjskoj alci.

Treći najpoželjniji premijer

“Ubrzo ćete vidjeti što se krije iza ‘heštega’ premijer”, najavio je. Bandić će danas održati izvanrednu tiskovnu konferenciju, na kojoj će objaviti “ekskluzivnu vijest od velike važnosti za RH”.

Prema RTL-ovoj anketi, Bandić je treći najpoželjniji premijer.

Na prvom mjestu se nalazi Zoran Milanović s 32,2 posto, slijedi Andrej Plenković s 22,2 posto, a zatim Bandić koji je s 10,8 posto bolje pozicioniran od Bože Petrova, kojeg za premijera želi 9,7 posto građana.

“Ako narod izabere dva pripravnika, ja ću im čestitati, a ako izaberu čovjeka koji ima pet mandata i koji vodi pola Hrvatske, onda će živjeti kao u Zagrebu. Na ljudima je izbor, oni prije svega glasaju za sebe kad je Bandić u pitanju. Meni mandati ne trebaju, imam ih previše, ali želim sa svojih šest banki pomoći ovoj zemlji”, poručio je iz Sinja zagrebački gradonačelnik.


Komentari