Bandić opet kreativan: ‘Dabogda svi trošili kokain k’o Milan Bandić, da se svi navuku na bijelo’

Photo: Igor Soban/PIXSELL

Osvrnuo se i na zbivanja oko parka na Savici komentiravši da stoji iza toga te da se ispričao ljudima.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je u četvrtak u Kozari putevima, gdje je nekad tekla kanalizacija najavio svoje nove projekte. U razgovoru za 24 sata progovorio je o brojnim aktualnim temama.

Na upit smatra li se uz dvije jake protukandidatkinje, svoje bivše suradnice, Sandru Švaljek i Anku Mrak-Taritaš i dalje favoritom odgovorio je: “Nisam ja favorit niti sam ikada bio. Ja vjerujem u ono što smo napravili sugrađani i ja. I vjerujem u kliker naših sugrađana. One su bile moje dobre pročelnice i ja im želim puno uspjeha”.

Osvrnuo se i na zbivanja oko parka na Savici komentiravši da stoji iza toga te da se ispričao ljudima.

“Mislim da to nije trebalo na ovakav način raditi. Nastojao sam ispraviti pogrešku, anketirali smo ljude. Poslije izbora ćemo anketirati svaku obitelj, 5 i pol tisuća ljudi je na Savici, svaka obitelj će dobiti anketu pa ćemo vidjeti”, izjavio je.

Na upit da postoje priče da Agrokor dosta duguje Holdingu, da postoji cijeli niz neisplaćenih potraživanja te do koje je mjere kriza u Agrokoru pogodila institucije grada tvrdi: “Nemamo tih problema, oni su kasnili 6 mjeseci. Oni su izdali mjenice, mi to kontroliramo. Jedino što je gospodin Todorić kupio za 115 milijuna kuna Zagreb plakat, ali to je stvar biznisa, da riskirate ponekad. Zagreb je odlično prošao tu, jer da sad netko kupuje Zagreb plakat, ne bi ga mogli prodati za više od 70-80 milijuna”.

Progovorio je i o svojoj operaciji bruha te tome da bi se treba oporavljati 15 dana, što i ne čini.

“Ja ne znam jesam li ja operiran, novine pišu svašta, da sam to narihtao, da sam narihtao snijeg 2013.. Ja znam da me u nedjelju ujutro zapeklo te da sam otišao kod profesora Rašića na Sveti Duh. On je konstatirao dvije hernije i pozvao me da dođem za 15 dana na operaciju. Prvog svibnja sam se zanio, uzeo taj lonac i tada me presjeklo. Kada sam to završio, otišao sam navečer i tamo sam operiran. Onda je bilo pitanje hoću li ići u Vukovar, profesor Rašić se držao za glavu kad sam rekao da ću ići makar na koljenima i puzeći”.

Na novinarski upit da kada je išao na operaciju nosa pisalo se da je to od kokaina kazao je: “Dabogda svi trošili kokain k’o Bandić, da se svi navuku na bijelo. Nemojte se iznenaditi ako se sad počne pričati da imam jedno dijete u Rimu, jedno u Berlinu, vikendice, kuće i tako dalje. Javite mi se poslije pa ću Vam reći što je istina”.

“Ja se drogiram ljubavlju. Ja sam zaljubljen u ljude i to je tajna moga uspjeha”, poručio je Bandić, dodavši da može zamisliti život u kojem nije gradonačelnik, pišu 24 sata.


Komentari