BANDIĆ O KANDIDATURI ZA PREMIJERA: ‘Hrvatskoj treba normalan čovjek za premijera. Sve ostalo je priča’

Facebook

Napravio sam toliko, da ako me Bog sutra uzme, iza mene ostaju projekti.”

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u srijedu 17. kolovoza u Đurđevcu je predstavio listu Koalicije za premijera za II. izbornu jedinicu. Tom prilikom je komentirao kandidaturu za premijera te istaknuo kako je u Zagrebu položio sve ispite s peticom i sada želi isto učiniti u Hrvatskoj, piše 24 sata.

Napravio sam toliko, da ako me Bog sutra uzme, iza mene ostaju projekti. Ali kako kaže narodna poslovica: Što će vam sve, ako nemate s kim to podijeliti”, misli Bandić.

“Mislim da bi bilo dobro da SDP i HDZ održe Kongres ujedinjenja. I da onda dvije godine Milanović bude premijer, a Plenković ide u Bruxelles. Nakon toga neka se gospodin Plenković vrati u Hrvatsku i bude predsjednik ujedinjene stranke SDP/HDZ, a gospodin Milanović neka ide u Bruxelles. Mislim da će se to i dogoditi nakon ovih izbora. A vas sve molim da na izborima glasate za sebe. Ako ljudi žele živjeti kao do sada, neka glasaju za one koji su ih doveli u ovu situaciju. A ako žele živjeti kao u Zagrebu, znači duplo bolje, onda neka glasaju za one koji su se dokazali u praksi”, rekao je zagrebački gradonačelnik.

Na kraju je poručio kako ima dovoljno iskustva, snaga i vizije da bude dobar premijer te da za razliku od političkih konkurenata, svojom širine može okupljati ljude.

Hrvatskoj treba normalan čovjek za premijera. Sve ostalo je priča”, naglasio je gradonačelnik.


Komentari