BANDIĆ KOMENTIRAO SITUACIJU S KULTNIM KLUBOM: ‘Jabuka se neće zatvoriti, nema šanse!’

Milan Bandić
Igor Kralj/PIXSELL

Osvrnuo se na aktualne događaje.

Gradonačelnik Milan Bandić komentirao je u petak na predstavljanju Pilot projekta  za roditelje pod nazivom “Pravilna prehrana u dječjim vrtićima Grada Zagreba” u Gradskoj skupštini Grada Zagreba nedavnu pljačku u centrali Holdinga, ali i situaciju oko kultnog kluba Jabuka.

“U Holdingu se dogodilo to što se dogodilo. Kolega Morić me izvjestio i mi smo tamo stigli za 20 minuta. Osim čovjeka na porti koji je dobio revolverom u rebra na sreću nitko nije povrijeđen ili ne daj Bože poginuo. Sad treba izvući pouke iz toga. Očito je osiguranje trebalo biti bolje, iako su svi zakonski uvjeti i preduvjeti ispunjeni. No, zakon ne priječi da osiguranje bude još bolje i na tom tragu to treba napraviti. Očekujem od policije i organa reda da se krivci čim prije privedu licu pravde.”, rekao je gradonačelnik.

Glede aktualne situacije oko kluba Jabuka bio je suzdržan te je novinare uputio na pročelnika.

“Ovih dana će se znati, pa neka vam ekskluzivu daju resorni pročelnici. Ja samo mogu reći da sam još 2001. bio rodonačelnik ideje da Jabuku vratimo mladima i to smo napravili. Nažalost, Jabuka je uvenula jer se vodi jako loše. Jabuka se, budite uvjereni, neće zatvoriti. Nema šanse. Može se samo dogoditi da bude smjenjen čovjek koji ju vodi.”, kratko je komentirao Bandić.

>>>MARIN VIDUKA DEMANTIRA NAVODE IZ GRADA: ‘Očekujemo da će Zagrepčanima ostati Jabuka!’

>>>PROVALILI NA TERASU POD OKRILJEM NOĆI: Grad želi zatvoriti kultni zagrebački klub?


Komentari