Bandić jučer ušao u drugi krug, a danas ‘dela’ od ranog jutra: ‘Htjelo se uspjeti u tome da me se isporuči na klanje’

FOTO: Milan Bandić / Facebook

“Nema zbrajanja i oduzimanja, idemo dalje”, kazao je Bandić jutros na svom službenom Facebook profilu.

U ponedjeljak 22. svibnja, dan nakon lokalnih izbora, u 7 sati Milan Bandić otvorio je igralište NK Maksimir. Tom prilikom zahvalio se svima koji su glasali za njega i najavio pobjedu u drugom krugu.

“Novi je dan. Startamo s otvaranjem igrališta Maksimir. 3,5 milijuna vrijedna investicija pod sloganom više igrališta, manje gledališta”, rekao je Bandić novinarima.

“Hvala sugrađanima na rezultatima. Svima koji su dali povjerenje gradonačelniku Bandiću, bivšem, sadašnjem i budućem. Relativni smo pobjednici na svim razinama. Sad treba još dovršiti posao, drugo poluvrijeme slijedi. Početak kraja je kad se politički takmaci podcijene, a kraj je kad ih se precijeni. Ova dva tjedna ćemo na toj razini raditi i završiti posao 4. lipnja“, rekao je Bandić.

Na pitanje je li otvaranje igrališta početak kampanje, Bandić kaže: “Kakva kampanja. Ja imam kampanju 365 dana. Ovo nije početak. Ja znam što radim 365 dana, a tko je jutros od političkih takmaca na zagrebačkim ulicama”.

Bandić želi veliku koaliciju u Skupštini

“Nisu se građani zasitili Bandića, možda su ga se zasitili njegovi protukandidati”, izjavio je jučer na izbornu noć Milan Bandić, obraćajući se javnosti iz svoga stožera u koji je stigao u kasnim večernjim satima. Ispričao se što su ga u stožeru tako dugo čekali, dodavši da je on čitavu večer uživao “kao pajcek” u pogledu na fontane, svoj projekt, iz Book cafea.

Najavio je da će u zagrebačkoj skupštini, budu li rezultati onakvi kakvi su u ovom trenutku, doći do velike koalicije.

Zahvalio je na povjerenju svim svojim biračima.

“Stranka rada i solidarnosti sa svojim partnerima je relativni pobjednik na sve četiri razine izbora u Gradu Zagrebu. To je ono što nam je bio cilj kad smo startali”, rekao je Bandić.

“Želim čestitati i pozvati na suradnju u Gradskoj skupštini. Sve ću uložiti da napravimo veliku koaliciju u Skupštini. Grad Zagreb to zaslužuje, a i gradonačelnik koji je u finalu za šesti mandat to zaslužuje”, kaže Bandić.

“Čovjek koji 17 godina obnaša drugu izvršnu funkciju ove zemlje treba donositi odluku za generacije”, rekao je i čestitao protukandidatkinji Anki Mrak Taritaš, zaželivši joj mnogo uspjeha.

Bandić je zaključio svoj govor rekavši da se ništa nije promijenilo i da će već u 7 sati ujutro otvoriti nogometno igralište u Maksimiru.

“Htjelo se uspjeti u tome da se Bandića isporuči na klanje”, dodao je.

U ponedjeljak ujutro doista je otvorio nogometno igralište u Maksimiru, dodavši da je njemu kampanja – svaki dan.

 


Komentari