BANDIĆ 5 DANA PRIJE ROKA OTVORIO VUKOVARSKU: ‘Obavili smo posao, imamo najbolje šljakere u Europi’

Facebook / Milan Bandić

Gradonačelnik Bandić  u noćnim satima prijevremeno je otvorio sjeverni dio Vukovarske ulice.

Nakon višednevnih radova zbog kojih se vozilo obilazno u Vukovarskoj ulici, od Miramarske ulice do Savske ceste, u petak navečer  gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima otvorio je tu ulicu za promet.

Ljeto u Zagrebu bilo je poprilično radno, od obnova tračnica, kolnika i nogostupa do većih ulica.Vukovarska ulica, na potezu od Držićeve do Savske posljednja je veća gradska prometnica koja se uredila prije početka školske godine i povratka s godišnjih odmora, a radovi su završili ranije nego što što je bilo planirano. Obnove na tri etape, od Avenije M. Držića do Ulice hrvatske bratske zajednice, od Ulice hrvatske bratske zajednice do Miramarske i od Miramarske do Savske ceste počele su 17. kolovoza i trebale su trajati do 5. rujna.

Spomenuta ulica ostala je oštećena nakon svečanog vojnog mimohoda jer su njome vozili teški tenkovi i oklopna vozila. Ulica se trebala obnavljati za dvije godine, no oštećenja su bila velika i radovi, vrijedni pet milijuna kuna su započeli odmah.

11927478_856844534407687_1022374326490162275_o

Gradonačelnik Bandić otvorio je ulicu riječima: “Pet dana prije roka obavili smo posao. Imamo najbolje šljakere u Europi. Čestitam što su dali sebe, napravili ovo i pobijedili rok. Ljudi su se već vratili u Zagreb s godišnjeg odmora i to puno znači.”

Kada su ga novinari upitali je li sve dobro napravljeno, s obzirom na činjenicu da je završeno prije roka, gradonačelnik je odgovorio kako bi svi bili sretni kad bi vidjeli naslov da je Bandić stiskao rokove nauštrb kvalitete.

Prve fotografije obnovljene ulice objavljene su na Facebook profilu “Milan Bandić”.


Komentari