Bahatost u opisu posla? Izbacivač iz zagrebačkog kluba komentarima razljutio djevojke

FLICKR.COM

“Helena se zakačila s redarima u prvih 10 minuta što smo bili tamo”, kazale su djevojke koje su doživjele neugodno iskustvo u poznatom zagrebačkom klubu.

Biti zaštitar u noćnom klubu zasigurno nije lak zadatak. Paziti na ponašanje grupe ljudi zahtjeva veliku razinu kako psihičke tako i fizičke spremnosti, no to ne znači da je dopušteno vrijeđati ljude. Jedan zagrebački zaštitar razljutio je četiri prijateljice koje su samo htjele popiti pivo. Prepričale su nam cijelo iskustvo.

“Uzele smo točeno pivo u velikoj staklenoj krigli i kako je unutra bilo zagušljivo, a bend još nije krenuo sa svirkom, odlučile smo izaći na terasu”, kaže nam Ivana i dodaje kako je terasa poluotvorenog tipa te da su krenule sjesti.

Ona i prijateljica nosile su krigle u rukama i dobile upozorenje od zaštitara, no tu nije stalo.


“Nosile smo svaka po dvije krigle i krenule do naših frendica, a izbacivač nas je zaustavio i kazao da prelijemo to u plastične čaše”, kaže Ivana i nastavlja kako su mu pojasnile da ne idu dalje od kluba, no on je naredio da su pravila takva i poslušale su ga.

Helena je u šali i kroz smijeh dotičnom kazala “joj ajd’ mi vi prelijte, sve ću vam proliti tu po podu”, a on je na to odsjekao kako nije konobar.

Djevojka je krenula preliti pivo i slučajno prosula dio po podu, a potom je on kazao – ” Šta je ovo klinka, jel ti prvi put u životu piješ pivu”,  na to su ga djevojke upozorile kako je bezobrazan.

Zatim je počeo oponašati neki ženskasti glas i kaže –  joj joj, sad će opet mailovi i postovi na Fejsu, zaštitari su grozni, znaš kako su bezobrazni“, prepričava nam Ivana i dodaje kako su nakon tog iskustva na službenim stranicama kluba i pronašle takve komentare.

I drugi su imali slična iskustva

“Nije loše mjesto za zabavit se ali ona dva redara na ulazu su katastrofa,s obzirom da i nisam neka klinka i da sam došla popit cugu i poslušat koncert nastup nadobudnih siledžija nije nimalo ugodan,ponašaju se prema ljudima kao da smo huligani.Moja preporuka voditeljima lokala je da malo promjene pristup gostima jer nismo svi divljaci a ostavljamo dosta novaca”, samo je jedan od njih.

Mnogi su se susreli s ovakvim ili još gorim situacijama. Čini se kako u današnje vrijeme ljubaznosti u međuljudskim odnosima itekako nedostaje.

>>>ZAGREBAČKI KONOBARI OTKRIVAJU: Gosti nerijetko nemaju ni osnovnu kulturu

 

Komentari