BAGEROM MU SRUŠIO LOKAL: Policija otkrila tko je Bobanu restoran sravnio sa zemljom

Photo: Boris Scitar/Vecernji list

Riječ je o restoranu koji se nalazi na rotoru kod Bukovačke i Ulice Prilesje, a prije nešto više od mjesec dana Boban je policiji prijavio kako mu je netko nepoznat, bagerom srušio restoran.

Bivši nogometaš, a danas biznismen, Zvonimir Boban, započeo je prije nekoliko dana u Zagrebu s gradnjom novog montažnog drvenog objekta na mjestu gdje je nekoć stajao bagerom srušeni restoran Medvednica. Riječ je o restoranu koji se nalazi na rotoru kod Bukovačke i Ulice Prilesje, a prije nešto više od mjesec dana Boban je policiji prijavio kako mu je netko nepoznat, bagerom srušio restoran. Policija je na koncu ipak otkrila tko je Bobanu srušio restoran i Državnom odvjetništvu prijavila 39-godišnjeg muškarca.

Oko objekta podignutog na gradskom zemljištu godinama su se na sudu sporili Marinko Boban, Zvonimirov otac, i Miljenko Drežnjak Rođo, koji je u najmu bio od 2001. do 2011. Drežnjak je iz prostora morao izaći kada je u ljeto 2013. izgubio pravomoćno na sudu. Bobani su u posjed montažnog lokala, sagrađenog 1968. godine, došli kupivši ga kroz pretvorbu tvrtke Lotrščak za koju je Drežnjak u nekoliko navrata ustvrdio da je riječ o netransparentnom poslu, što je Boban demantirao, prenosi Tportal.

O tome tko je mu je usred bijela dana bagerom srušio lokal veličine 65 m2, Boban nije želio govoriti. Kratko je samo poručio da je to je pitanje za policiju, a na pitanje kakav će ugostiteljski objekt imati, samo je kratko dodao kako “o tome još nije odlučio i da će to riješiti u hodu”.


Komentari