BAGATELNI NAJAM GRADSKIH PROSTORA: U natječaju i ova zgrada, po cijeni od samo tri tisuće kuna

sh.wikipedia.org

Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje se bave humanitarnim, braniteljskim, kulturnim, sportskim, tehničkim radom, još do 21. travnja. 

Sve udruge koje djeluju na području grada Zagreba mogu se još uvijek, do 21. travnja, prijaviti na javni natječaj za najam gradskih prostora. Naime, u njemu je predviđeno da se ukupno 23 prostora daje na korištenje udrugama koje prikupe najveći broj bodova.

Zanimljivo je to što se jednim prostorom mogu se koristiti više udruga, a na natječaj se javlja ona koja smatra da može dobiti više bodova. Najmanje novca za najam Grad traži za prostoriju u Kraljevičevoj ulici pokraj Parka Stara Trešnjevka, a najviše za zgradu u Trnjanskoj 1 (iza Lisinskog), za čijih 764 kvadrata grad traži 3060 tisuća kuna mjesečnog najma. 

Također, za prostor od 190 kvadrata u Ulici Božidara Magovca 70, grad je predvidio da budu na korištenje sportskim udrugama, a iznajmio bi ga za 764 kune mjesečno. Za kulturnjake su pak predviđene dvije lokacije, u Savskoj 28, čiji bi najam bio 200 odnosno 300 kuna, piše Večernji.hr. 

>>>MANJI GRADSKI PROSTORI SKUPLJI, VEĆI JEFTINIJI: HDLU iznajmljivat će se za tri kune po četvornom metru!

 


Komentari