BAD BLUE BOYSI UOČI UTAKMICE ‘Nema te sile na svijetu koja nas može zaustaviti, Šibenik je danas sav u modroj boji’

Bad Blue Boys (foto: Damir Krajac / CROPIX)

Dinamo od 19:05 na Šubićevcu kreće u borbu protiv Šibenika kako bi i dalje držao premoćnu vlast na ljestvici HNL-a i tako si osigurao 23. trofej otkako je slobodne države.

Jasno, emocije su velike, a naročito ako u obzir uzmemo činjenicu da je Bad Blue Boysima ovo jedno od najvećih ‘gostovanja’ ove godine. Od ranog jutra, pa čak i od subote navijači Dinama pristižu u Šibenik, a iako je prisutan velik broj organa red koji će navijače i atmosferu snimati – u Šibeniku je mirno.

Kako nam je ispričao jedan od pripadnika Bad Blue Boysa, nestrpljivi su, nikoga ne diraju jer, kaže, bilo bi to ravno samoubojstvu.

„Neki od nas su već nekoliko dana ovdje ili po kololnim mjestima, a danas je došla sva sila ljudi„, objašnjava nam naš sugovornik. „Svi smo s obilježjima. Istina, ima dosta policije, ali niti nas tko dira, niti mi koga diramo. Osjećamo nestrpljenje i pozitivan naboj. Vjerujte mi, nismo ni očekivali ovdje probleme. Sa šibenskim Funcutima smo u dobrim odnosima, a ne vjerujem da bi nas tko mogao napasti, toliko nas je ovdje, bilo bi to ravno samoubojstvu„, dodaje on.

Na pitanje mogu li se stvari zakomplicirati na samoj utakmici dobijamo odgovor: „Ni slučajno, Dinamo jest bolji i to će dokazati. Igrati će se kao da smo na Maksimiru, pa na stadionu će biti samo naši navijači. Osobno očekujem brzo rješenje utakmice. Da, ovo nam je jedno od najbrojnijih gostovanja u zadnje vrijeme. A stadion Šibenika je mali, dobili smo samo sedam stotina ulaznica za utakmicu, za gostujuću tribinu. No, i na glavnoj tribini biti će skoro sve naši navijači, preko šibenskih prijatelja došli smo do ulaznica. A oni koji su došli ovdje bez ulaznica, a i njih je popriličan broj, oni će slaviti oko stadiona, po kafićima.Biti će to veliko slavlje, vidjeti ćete„.

Govorilo se da će vas možda splitska Torcida htjeti poremetiti u slavlju?

„Nema te sile na svijetu koja nas može zaustaviti. Pa, Šibenik je danas sav u modroj boji, ne zbog mora nego zbog Dinama. Evo, sad ćemo prema stadionu, sve će grmjeti od pjesme. Vidjeti ćete”!


Komentari