Bad Blue Boysi s juga uputili genijalnu poruku Milanu Bandiću

Pixsell

Dolaze promjene – dalo se to naslutiti na jučerašnjoj utakmici Dinama i Hapoela. Pred 10 000 gledatelja na Maksimirskom stadionu, Dinamo je moćno krenuo u Ligu pravaka, porazivši izraelski s 5:0.

No, osim dobro odigrane utakmice sinoćnji susret biti će zapamćen po atmosferi kakva se dugo nije doživjela na stadionu Modrih. Bad Blue Boysi su napunili maksimirski jug i svojim navijanjem zarazili cijeli stadiom. Potporu su im dali navijači i s istočne i zapadne tribine pa je u jednom trenutku Maksimir zagrebačkom klubu. Prizivali su se izbori , a ogoljenoj maksimirskoj vrhuški tribine su poručile – “Vratit ćemo Dinamo”-

Bodrila se ekipa na terenu, pjevalo se i Zagrebu u čast, a pošteđen nije ostao niti zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić kojem je s juga upućena poruka.

Ne znamo za nacionalni stadion, ali mi igramo na stadionu koji je dovršen još 2006.“, pisalo je u poruci koju su podigli Boysi.

Najžešći Dinamovi navijači aludirali su pritom na genijalnu Bandićevu izjavu iz 2014. godine:

“Kao predsjednik povjerenstva za gradnju stadiona jamčim da će biti dovršen 2006., a ako tako ne bude možete mi pljunuti u lice.”

Novi statut – za jači Dinamo i pun Maksimir“, pisalo je na drugoj poruci Bad Blue Boysa, a trećom su poručili: “Athens  don’t give up“.

Dolaze promjene. Osjeća to i oronuli zaboravljeni stadion u Maksimirskoj šumi.


Komentari