Autobusne linije 217 i 290 prometovat će redovito, dok se u Palmotićevoj izvode radovi

FOTO: Dražen Komar / ILUSTRACIJA

Autobusne linije 217 (Kvaternikov trg – Struge – Petruševečko naselje) i 290  (Kvaternikov trg – Zračna luka – Velika Gorica) će od 17 sati prometovati redovnim trasama. Privremeno će biti ukinuto stajalište Radnička – INA, u smjeru Kvaternikovog trga, dok će privremeno uspostavljeno stajalište Žitnjačka, u smjer prema jugu, ostati u funkciji.  U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, linije 217 i 290 počet će prometovati redovnim trasama u ponedjeljak, 22.listopada u 17 sati.

Zbog radova u Ulici Rudolfa Kolaka privremeno je ukinuto autobusno stajalište Rudolfa Kolaka na trasi linije 230 (Dubrava – Granešinski Novaki) u smjeru Granešinskih Novaka.

Tramvajska linija 14 prometuje skraćeno do Savskog mosta. Tramvajska linija 7 prometuje skraćeno do Sopota.

Tramvajski prijevoz je redovit i teče uz ranije najavljene izmjene. Odstupanja su, zbog ograničenja u zoni radova, moguća na pojedinim autobusnim linijama. Moguća su odstuanja na liniji 217 (Kvaternikov trg – Struge – Petruševečko naselje). U primjeni je nedjeljni red vožnje.

Ilicom, na dijelu od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice, vozi se sporije uz dodatan oprez zbog radova na tramvajskoj pruzi. Vozačima savjetujemo zaobilaženje zone radova.


Radovi na prometnoj infrastrukturi

Privremena regulacija prometa zbog radova na vodoopskrbnom priključku za objekt u Palmotićevoj ulici 11, primjenjuje se  do sutra u 6 sati. Palmotićevom ulicom kod raskrižja sa Jurišićevom ulicom, prometuje se suženo prema privremeno postavljenoj regulaciji.

U Ilici na raskrižju s Bračunovom ulicom do ponedjeljka u 4 sata primjenjuje se privremena regulacija prometa zbog sanacije tramvajskog kolosijeka.

Privremena regulacija prometa zbog sanacije tramvajske pruge primjenjuje se u Ilici, na dijelu od Ulice Nad lipom do Mandaličine ulice, u dvije faze do 5. studenog u ranim jutarnjim satima.

1. faza: za sav promet zatvorena je zona raskrižja Ilice i Ulice Nad Lipom do 24. listopada u ranim jutarnjim satima. Obilazni pravci: – Nad Lipom – Podolje – Vinogradska – Ilica i obratno. Za vrijeme radova nije moguće skretanje iz Ilice u Slovensku ulicu i obrnuto.

2. faza: na dijelu od Ulice Nad Lipom do Mandaličine ulice od 24. listopada u ranim jutarnjim satima do 5. studenog u ranim jutarnjim satima zauzimat će se dio kolnika. Za vrijeme radova neće biti moguće skretanje u Grahorovu ulicu iz Ilice i obrnuto. U smjeru zapada prometuje se jednim prometnim trakom.

Novom cestom, na dijelu od Tratinske do Ulice Zvonimira Rihtmana, do 31. listopada, prometuje se prema privremenoj prometnoj regulaciji zbog uređenja nogostupa. U smjeru sjevera zauzet je dio kolnika, a prometuje se slobodnim dijelom kolnika.

Komentari

loading...
-->