Atraktivan posao, plaća oko 15 tisuća kuna, besplatan smještaj u Dubaiju… Emirates traži nove članove kabinskog osoblja

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ koji će se održati u četvrtak 28. lipnja u 8.00 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Dubrovački „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ održat će se u ponedjeljak, 2. srpnja, a detalji o lokaciji i točnom terminu bit će uskoro objavljeni na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Ove nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu.

Zainteresirani kandidati trebaju doći u hotel Westin (Izidora Kršnjavog 1) u četvrtak 28. lipnja u 8.00 sati s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom, a valja računati na to da postoji mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan. Oni kandidati koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.

Iako prethodno iskustvo nije nužno, postoje uvjeti koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Dodatne informacije o uvjetima za proces odabira, kao i početnu plaću te ostale prednosti mogu se pronaći na: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan godinu dana te izravnim letom luksuznim Boeingom 777-300ER povezuje Zagreb i Dubai otkud hrvatski putnici mogu dalje letjeti u neko od 160 odredišta u 85 zemalja. Uz to, Emirates je i najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za rast i razvoj karijere te kontinuiranu edukaciju i jedinstveno kulturno iskustvo suradnje s međunarodnim timom koji broji više od 135 nacionalnosti.


Komentari