APEL ZAGREPČANINA DEJANA (31): ‘Uhvatio sam ga kako mi krade bicikl, a sad mi javno prijeti!’

Dejan Cerovec cijeli je slučaj prijavio policiji. 

Kada je 12. ožujka 31-godišnji Dejan ušao u kopiraonu na uglu Ljubićeve i Adžijine ulice u Zagrebu, nije sumnjao da je moguće kako mu u toliko kratko vrijeme netko može ukrasti, odnosno pokušati ukrasti bicikl. Je li sreća u nesreći, teško je zaključiti, ali speletom okolnosti Dejan je primijetio kako mu se nepoznata osoba vrti oko bicikla.

“Uhvatio ga je, okrenuo za 180 stupnjeva, jer je ravno bila ograda, i počeo ga gurati,” ispričao nam je ogorčeni Dejan.

‘Bezbrižno mi je odgovorio da sam ga trebao vezati’

Naime, kako je u kopiraonu ušao u žurbi, bicikl nije vezao, već ga je naslonio na prozor kopiraonice. Kada je shvatio da se radi o pokušaju krađe, izjurio je iz kopiraone: “Upitao sam ga što radi s mojim biciklom, da mi ga vrati, a on mi je odgovorio da sam sam kriv jer ga nisam vezao.” Zaposlenik kopiraone shvatio je iznutra što se događa i brzo uslikao osobu, koja se, shvativši da je uhvaćena na djelu, već udaljavala od Dejana.

Ogorčen zbog tako bezbrižnog odgovora osobe koja mu je upravo pokušala ukrasti bicikl, Dejan je javno podijelio njegovu sliku, kako bi upozorio se ostale na ono što mu se upravo dogodilo.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154584989108484&set=a.10150115410873484.291546.810308483&type=3&theater

Javilo mu se 10-ak osoba

Objavu je u samo tjedan dana vidjelo oko 10 tisuća ljudi, a Dejanu su se u međuvremenu javile osobe iz Đurđevca, gdje je osoba prije živjela. “Ispričali su mi da je dužan novce, a uputili su me i na njegov Facebook profil. Dejan, međutim, sve dok jučer nije objavljena prijetnja, nije bio siguran da profil na kojega su ga uputili njegovi sumještani iz Đurđevca,  pripada osobi koja mu je pokušala ukrasti bicikl.

“Lik je doslovno javno priznao da mi je ukrao bicikl i još mi prijeti da će mi ‘operirati’ facu,” rekao je Dejan. Sav je slučaj, zajedno sa fotografijom osobe, još u ponedjeljak, 14. ožujka prijavio PU Črnomerec, a tamo će i sutra prijaviti i jučerašnju prijetnju nasiljem. Policija je sada na potezu…

>>>ON JE UKRAO BICIKL koji je bio vezan na Iblerovom trgu (FOTO)


Komentari