ANDRIJA MIKULIĆ: ‘Holding nije Bandićeva privatna igračka, on želi podobnike’

Facebook/Andrija Mikulić

Bandićevi politički oponenti u Gradskoj skupštini prozivaju ga zbog natječaja za direktore podružnica. Gradonačelnik je naglasio kako će sa sadašnjeg mjesta otići oni koji ne rade dobro svoj posao.

“I sada ima ljudi koji nisu u opciji Milana Bandića i rade dobro. Natječaj je raspisan i za to nam ne treba agencija, osobito ne fingirana”, kazao je Bandić aludirajući na natječaj za upravu Holdinga koji je preko vanjske agencije provela njegova bivša zamjenica Sandra Švaljek. Nedavno je S. Švaljek kroz medije poručila da će gradonačelnika tužiti za klevetu nastavi li insinuirati da natječaj koji je provela nije bio transparentan.

Bandić izgubio većinu

A on na svojoj strani trenutačno ima samo zastupnike sa svoje liste. Najoštriji je u kritici Tomislav Stojak (HNS) koji pretpostavlja da je natječaj za direktore povezan s nepostojanjem podrške u Skupštini i bojazni da proračun za 2016. neće biti donesen, što bi izazvalo prijevremene izbore, piše Večernji list.

“Vidjet ćemo je li to raspisano da se kupi dio glasova i da se donese proračun. On ima pravo mijenjati direktore, no čudno je da je to u pola mandata, a pritom ne postoje izvještaji o radu aktualnih direktora” , kazao je Stojak. Njegov kolega Zvane Brumnić (SDP) natječaj ocjenjuje “maglom”.

“Ja sam uvijek za transparentne natječaje, ali kakav je to natječaj u kojem nema uvjeta i zadanih ciljeva”, upitala se Brumnić. Poručuje da bi se o nepostojanju većine trebali očitovati oni koji su bili zajedno i glasovali za neke kontroverzne odluke, aludirajući na HSLS i HSS.


“On mora shvatiti da Holding nije njegova privatna igračka. Natječaj košta. On želi političke podobnike”, kazao je Andrija Mikulić.

Komentari

loading...
-->