Andrej Plenković dobio kćer, stigla prva beba Banskih dvora!

FOTO: Facebook/ Andrej Plenković

Premijer Andrej Plenković jutros je drugi put je postao tata!

Premijerova supruga Ana Maslać rodila je djevojčicu oko 3 sata u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Trenutačno se nalazi u apartmanu koji čuva osiguranje, prenosi portal 24sata.hr.

Prvi Hrvatski premijer koji je postao tata

Radosnu vijest o prinovi u Plenkovićevoj obitelji premijer je prije par mjeseci podijelio tek s najbližima, želeći sačuvati privatnost svoje obitelji. No, vijest se, očekivano, ipak brzo pročula političkim krugovima, a posebno je zanimljivo što je Andrej Plenković prvi premijer koji je stolovao na Markovu trgu od proglašenja hrvatske samostalnosti koji je postao tata.

Andrej i Ana su u braku od listopada 2014., a te iste godine, dva mjeseca nakon vjenčanja rodio im se sin Mario koji je ime dobio po djedu.

Plenković i supruga cijene privatnost

Plenković je, inače, vrlo zatvoren kad je u pitanju njegov privatni život. Svoju suprugu, koja je devet i pol godina mlađa, ne voli eksponirati u javnosti, a o njihovom braku zna se malo. Na primjer, samo rijetki znaju da su se vjenčali u Dubrovniku samo u prisutnosti kumova.

Za Anu njezini prijatelji kažu da je velika vjernica te da iznimno cijeni tradicionalne običaje. Ana i Andrej Plenković upoznali se upravo u Hrvatskom saboru dok je on bio zastupnik.

Za vrijeme njegova angažmana u Europskom parlamentu živjeli su na dvije adrese jer je on od ponedjeljka do četvrtka bio u Bruxellesu, a za vikend dolazio u Zagreb.

Pridružujemo se čestitkama na prinovi u premijerovoj obitelji u ime našeg portala!

>>> BANDIĆ TRAŽI SASTANAK S PLENKOVIĆEM: ‘Pitanje Imunološkog zavoda Vlada može riješiti s Gradom’


Komentari