AKTIVAN VIKEND NA JARUNU! Ususret ljetu, isklesajte svoje tijelo sa zanimljivom ekipom i još boljim tehnikama, evo što se nudi

Ususret lijepom vremenu, Sportsko društvo Gladijator, pokraj skate parka na zagrebačkom Jarunu pokreće besplatan rekreativni vikend program čitavog lipnja.

Subotom i nedjeljom u određenim terminima održavat će se naime sportska škola borilačkih sportova na kojoj ćete se moći okušati u boksu, judu, kickboxingu, hrvanju, ali i mma i grappling tehnikama. Sve to započinjat će u 11 sati dok će podne biti rezervirano za rekreativni funkcionalni trening za sve uzraste, a kako navode iz Gladijatora, mogu sudjelovati svi od 4. do 144. godine! Ove potonje molimo, gibajte se, ali s malo opreza.

“U želji da vas potaknemo organizirali smo ove programe kako bi bili još zdraviji, veseliji i pozitivnom energijom ispunjeniji s treninzima u prirodi. Gibajmo se, družimo se, postanimo zajedno jači”, poručuju iz Gladijatora.

Naposljetku, sve što vam treba je malo dobre volje i nešto energije. Svi dobrovoljci prijaviti se mogu putem Facebook stranice, a broj mjesta nije ograničen. Za sve informacije tu je dakako i uvijek dostupan telefonski broj: 095 35 35 030!


Komentari