Ako tražite novi posao, provjerite što nude ove tvrtke u Zagrebu

FOTO: Flickr

Ako ste u potrazi za novom poslom, nekoliko tvrtki u Zagrebu nudi odlična radna mjesta, piše Poslovni.hr. Provjerite uvjete i iskoristite priliku, možda je ovo odlična prilika za vas!

Sretno!

Sberbank zapošljava Višeg stručnog suradnika za upravljanje kreditnim proizvodima za građanstvo (m/ž). Vaš profil treba biti VSS ekonomskog ili matematičkog ili informatičkog smjera, te iskustvo na istim ili sličnim poslovima od minimalno 2 godine, a posao se sastoji od razvoja novih proizvoda i usluga iz područja kreditnog poslovanja, i sl. Više pronađite ovdje.

BIPA zapošljava Prodavača-blagajnika (m/ž) u Zagrebu, Rijeci, Puli i Rovinju. Vaši glavni zadaci bit će savjetovanje kupaca, susretljivost i pomoć kupcu, i dr., a od kandidata se očekuje SSS – poželjno trgovačkog smjera (nije uvjet), kao i minimalno 6 mjeseci iskustva kao prodavač. Radi se o sigurnom radnom mjestu sa redovitim primanjima. Opširnije pronađite ovdje.

GRAWE Hrvatska traži Predstavnika prodaje (m/ž) u Zagrebu. Na ovom poslu dobit ćete priliku da  izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka, radite na terenu s postojećim i novim strankama u svrhu ostvarenja svojih ciljeva, i dr. Ako ste dinamični, komunikativni i u kontaktu sa širokim krugom ljudi, ovdje se javite na oglas.

EBDR Jobs objavio je oglas u kojem se traži: “Analyst, Advice for Small Businesses” sa radnim mjestom u Zagrebu. Opširnije potražite ovdje.

Kuehne + Nagel Group zapošljavaju Suradnika u obračunu plaće (m/ž) u Svetoj Nedelji. Traži se dinamična osoba koja će se uklopiti u tim mladih ljudi i sudjelovati u obračunu i pripremi poslova za obračun plaća, izradi izvještaja te raznih administrativnih poslova vezanih za obračun plaće. Opširnije pronađite ovdje.


Komentari