Ako ste u potrazi posla, pogledajte ponudu za ovaj tjedan!

Pixabay

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Pepco traži Brand Communication Specialista / Specijalista za komuniciranje robne marke (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a na ovom poslu ćete sudjelovati u razvoju, praćenju i evaluaciji medijskih kampanja, koordinirat ćete elektroničke komunikacijske kanale i upravljati proračunom. Ako imate 1-3 godine radnog iskustva, govorite engleski jezik, odlično se služite MS Office-om, prijavite se klikom na link.

Sberbank Hrvatska zapošljava Osobnog bankara u poslovnici Zagreb (m/ž). Očekuje vas prodajno savjetovanje klijenata, vođenje prodajnih razgovora, prepoznavanje individualnih potreba klijenata te ostvarivanje poslovnih planova prodaje. Ako imate iskustva u direktnoj prodaji financijskih proizvoda, ne oklijevajte s prijavom. Sretno.

VB Savjeti d.o.o. (Kienbaum) proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Area Sales Manager (m/ž) na području Hrvatske i inozemstva. Poslovne zadaće uključuju učinkovito upravljanje postojećim klijentima te usmjeravanje resursa za generiranje novih poslovnih potencijala. Ako imate diplomu iz strojarstva, elektrotehnike ili ekvivalentne tehničke orijentacije, minimalno 3-5 godina iskustva te ste usmjereni na izgradnju i održavanje učinkovitih odnosa s klijentima, ovo je prilika koja se ne propušta. Kliknite na brzu prijavu.

RIDECAR d.o.o. zapošljava Vozača/icu taxi vozila, za lokacije: Zagreb, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik. Očekuje vas prijevoz klijenata u vozilima koje osigurava poslodavac. Ako ste komunikativni i savjesni te poznajete teren na kojem biste voljeli prevoziti klijente, kliknite na link i pravovremeno se prijavite.

PLIVA Hrvatska d.o.o. trenutno traži djelatnike za 3 pozicije u Zagrebu. Traže se: Specijalist za nabavne operacije (m/ž), Vodeći istraživač – analitičar (m/ž), Viši istraživač – analitičar (m/ž).  Ako želite raditi u vodećoj farmaceutskoj kompaniji, pridružite se timu u Zagrebu, u samo jednom kliku.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. imaju 6 raspisanih natječaja. Pekar (m/ž), Suradnik u Premium Store-u (m/ž), Skladištar (m/ž), samo su neke od ponuđenih radnih mjesta. Postanite dio tima iza kojeg je 150 godina tradicije i iskustva. Da bi kupci bili zadovoljni, tu su iznimno marljivi zaposlenici. Ako podržavate način fukcioniranja ovog klijenta, priključite se timu u samo nekoliko klikova. Provjerite radne pozicije ovdje.

Motus Media traži Novinara deska (m/ž) na portalima dnevno.hr, zagreb.info, otvoreno.hr. Zadaci koji vas očekuju na ovom poslu su pisanje vijesti, praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu, kontaktiranje sugovornika prilikom kreiranja vijesti, suradnja s autorskim novinarima i kolumnistima portala. Također i osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže te pisanje promotivnih tekstova za potrebe portala. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ova pozicija, priključite se klikom na link.

Bluesun traži djelatnika za radno mjesto: Digital marketing specialist (PPC i SEO) (m/ž) u Zagrebu. Vaš zadatak bit će promoviranje ljetovanja turistima iz cijele Europe u odličnim Bluesun hotelima, smještenim na najljepšim hrvatskim plažama. Idealan kandidat ima napredno znanje iz područja Google AdWords (Ads), uz aktivno korištenje više od 3 godine. Ako uz to imate položen barem jedan Google AdWords certifikat, poznajete rad u AdWords Editoru, a imate i osnove znanja HTML/CSS te nekog SEO alata , ovo je posao idealan za vas. Prijavite se.

Dnevna soba d.o.o. za caffe bar LIVING ROOM u Arena centru zapošljava više Konobara/Šankera (m/ž). Početna plaća za konobara je 5.000 kn, dok je za šankera 5.360 kn. Za duže zaposlene osiguran su regres, božićnica, godišnja nagrada. Očekuje vas rad u dinamičnom, dobro organiziranom timu. Kliknite na brzu prijavu i sretno.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. ima raspisan natječaj za poziciju: Medical Representative (m/ž), za rad u Zagrebu i ostalim hrvatskim regijama. Riječ je o slovačkoj farmaceutskoj kompaniji, utemeljenoj 1994. godine. Na ovom poslu ćete susretati puno klijenata, s kojima ćete komunicirati te kojima ćete prezentirati proizvode vašeg poslodavca. Zainteresirani ste? Kliknite na link.


Komentari