AKO IMATE TERMIN, PROVJERITE KAMO MORATE IĆI! Zbog obnove Petrove neke usluge sele se u druge bolnice

Foto: Davor Pongracic / CROPIX

U Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb počinju radovi na obnovi oštećenja nastalih nakon potresa zbog čega je potrebno reorganizirati dio djelatnosti ginekologije i opstetricije, odnosno postupke medicinski potpomognute oplodnje, priopćio je u četvrtak KBC Zagreb.

To znači da će doći do preseljenja određenih usluga u druge bolnice. Tako će svi postupci potpomognute oplodnje planirani za listopad ove godine bit će dovršeni u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb.

Parovima koji su dobili termine nakon listopada ove godine bit će osiguran nastavak liječenja u KBC-u Sestre Milosrdnice, u KB Sveti Duh ili u KB Merkur, ustanovama koje će, u skladu sa Zakonom o medicinski potpomognutoj oplodnji, preuzeti postupke Klinike za ženske bolesti i porode.

Parovima koji imaju kriopohranjene zametke osigurat će se izvođenje embriotransfera bez odgode, a liječnici, embriolozi i ostali zdravstveni radnici Zavoda za humanu reprodukciju KBC-a Zagreb pacijentima će i dalje će biti na raspolaganju.


Komentari