Advent u Zoološkom vrtu: Obilazak, slikanje s Djedicom i pomoćnicima

Zoo Zagreb

Što bi ovaj Božić na jelovniku poželjele lavice Ayana i Nyota, a kako svoj novi dom uređuje novi stanovnik Vrta mravojed Oliver?

Sve ovo i mnogo više saznajte ovog adventa u Zoološkom vrtu. U svom prenatrpanom rasporedu, Djedica je našao vrijeme da posjeti svoje životinjske prijatelje. Svatko ga dočekuje na svoj način, tako su životinje odlučile uzeti stvari u svoje ruke i prikazati se pred njim u najboljem svjetlu, kako bi i njih dočekao pokoji poklončić pod božićnim drvcem. Hoće li u tome uspjeti i koje su još sve tajne skrivene u Zoni sumraka ili kineskom Sichuanu, što o svemu misle zaljubljene pandice Ema i Popi ili svima nam poznati morski lav Zagi, otkrijte ovih blagdana uz posebno vodstvo Djedice i njegovih pomoćnika maskote lava Kidepa i čimpanze Megi.

PROGRAM

– Okupljanje kod novog ulaza u Zoološki vrt gdje grupu dočekuje edukator odjeven u božićnog Djedicu u društvu maskote lava Kidepo i čimpanze Megi


– Obilazak Zoološkog vrta uz zanimljive i zabavne priče o životinjama

– Odlazak u štalicu i draganje kozica, ovčica, patuljaste svinje i zečeve

– Fotografiranje s Djedicom božićnjakom (fotografiju šaljemo putem mail adrese)

– Dijeljenje poklona od Djedice koji uključuje edukativnu bojanku i mozgalicu Mrav Matko, Zoo puzzle, veliki životinjski poster, čokoladice, grickalice, bombone i drugo.

Bozicna_cestitka_2014_v4

OPĆE INFORMACIJE

Program je namijenjen isključivo organiziranim grupama!

Trajanje programa: 1,5h

Grupa (uključuje djecu i roditelje):

minimalan broj po grupi je 10 sudionika

maksimalni broj po grupi je 24 sudionika

(grupe s više sudionika dijelimo u dvije ili više grupa)

Dob djece: za sve male i velike koji vole Djedicu božićnjaka

Cijena:

Djeca: 130,00 kn

Odrasli: 30,00 kn

Rezervacija:

Termin za sudjelovanje u programu potrebno je unaprijed rezervirati, najmanje 3 dana prije željenog termina. Program se plaća na blagajni na dan održavanja programa kad se zna točan broj sudionika.

Komentari

loading...