‘A SVI ZAGREPČANI PLAĆAJU ISTI PRIREZ’: Tomislav Stojak pita se imaju li u Klari pravo na iste uvjete za život kao svi ostali

Picmonkey

Sa svakom većom kišom u Klari dolaze i poplave.

Zastupnik u Gradskoj skupštini Tomislav Stojak u subotu je objavio fotografije Posedarske ulice u Klari. Zašto? Poplavljena je, stanovnici tog zagrebačkog naselja nemaju ni odvodnju ni asfalt, a uredno plaćaju jednake prireze kao i ostatak Zagrepčana.

Stojaka je ova situacija dobrano naljutila, a u nastavku objave se i zapitao: “Imaju li naši sugrađani iz Klare pravo na iste uvjete za život kao i većina drugih Zagrepčana?”, da nebi bilo da govori u prazno postavio je i pitanje plaćaju li i stanovnici Klare jednake prireze, namjenjeno gradonačelniku.

Više ne možemo ni nabrojati koliko smo puta pisali o bespotrebnim fontanama, a u tekstovima smo se osvrnuli i na ovakve probleme koji su, čini se, manje bitni od vodenih prskalica koje konstantno niču po gradu.

Jesu li za našeg gradonačelnika stanovnici Klare i drugih naselja koja se susreću s ovakvim problemima, građani drugog reda?

>>> DVA ZAGREBAČKA GRADONAČELNIKA: Jedan ima spomenik, a drugi fontane (FOTO)

>>> ‘VATROGASAC MIKI’: Bandić objasnio zašto gradi tolike fontane


Komentari