5 NAJBIZARNIJIH BB STANARA IKAD! Narkomani, žene upitna morala i još svašta… (VIDEO)

Screenshot / Youtube

Brother, Brother, Big, Big Brother viče okupljena i zaluđena masa..

Popularni show iz sezone u sezonu iznjedrio je brojne trenutke, “likove”  i izjave za pamćenje. Bilo je tu raznih scena i ljudi zbog kojih nam se nerijetko pojavljivao upitnik iznad glave. Popisali smo pet najupečatljivijih likova koji su se zahvaljujući svom prisustvu u BB kući urezali u naše sjećanje.

Za nezaboravni bijeg iz kuće pobrinuo se Krešo Jengić

Pri puštanju pjesme “Dinamo ja volim” u naboju emocija i ludom zaletu Krešo je preskočio ogradu u vrtu. Nakon toga se morao vratiti natrag ili biti diskvalificiran. Njemu je u glavi bila jedino “tekma” na koju je otišao zahvaljujući kartama koje mu je poklonio Zvonimir Boban. Postojale su brojne spekulacije kako je ovaj vjerni navijač izuzev strasti prema nogometnim linijama njegovao i ljubav prema “nekim drugim linijama”.

Ona nije cura fina, a ime joj je Dehni Rina

Svadljiva, po mnogima iritantna, dugokosa plavojka često je ulazila u konflikte i mislila kako je najpametnija. Rječitu Riječanku pamtimo po vrućim scenama s Mrkvicom. Naime dvojac je imao pravi klinč u kadi. Kako bi što više bila u medijima fotografirala se u toplessu i ribala wc u halterima, a onima koji nisu vidjeli sve odlučila je pokazati pred objektivima Playboya. Kako to obično bude kad se ugase kamere od Mrkvice ostane samo pusti korijen, a od slave video uratci zbog kojih se, ako se imalo opametila – posramila (moš’ mislit).

Ona je žena, majka, javna preljubnica i pobjednica – Marijana Kovačević

Dok je njezin suprug plovio morima, Marijana je uplovila u zagrljaj Nemešu. O njihovim vrućim scenama i peripetijama brujao je cijeli Balkan. Kontroverzna Marijana na kraju je osvojila nagradu, ali izgubila supruga i ljubavnika. Novac ode, a ode i obraz..

>>>DJEVOJKA KOJA JE ZGROZILA REGIJU: Evo tko je zapravo Steffani Banić!

On je samo zagrebao površinu osebujnih likova – Branislav Brendon Radonić

Doista je bio onaj koji je samo otvorio vrata što luđim likovima. Glumio je žene, oponašao i izgledao poput razmaženog dječarca. Često je ulazio u konflikte zbog svog egocentrizma i ludog karaktera. Ostao je zapamćen po izjavi “nebitan si, fejk i smaraš”, koju je učestalo ponavljao. Ubrzo je i sam postao nebitan.

Na posljednjem mjestu ove luđačke liste našla se cijela nova sezona

Unatoč iznimnom trudu teško pronalazimo osobu koja je iole suvisla. Preko povampirene, muškobanjaste emotivke Steffani, koja je apsolutna rekorderka što se tiče vrućih igrica ispod plahte i oscilacija u ponašanju do transseksualca, plastičnih “krasotica” (o kojima kruže glasine kako su upitna morala), ludih baba, muževnih metroseksualaca i gay braće. Cijela sezona izgleda kao zbir “likova”. Apsolutno svaka osoba je sama po sebi lik, no najupečatljiviji od svih su Vasići. Uz urnebesno smiješne komentare, ali i teško razumljiv jezik vjerujemo kako će ostati zapamćeni..

https://www.youtube.com/watch?v=8-P10NPe0v8

>>>UNAPRIJED DOGOVORENO: Evo tko je ovogodišnji pobjednik Big Brothera!


Komentari