24. Božični sajam donosi odličnu gastro ponudu i bogate nagrade

FOTO: Press

Posjetitelji će moći sudjelovati u nagradnoj lutriji, te osvojiti nagrade poput zrakoplovnih karata do raznih europskih i svjetskih destinacija, vikenda za dvoje u hotelima s 5 zvjezdica i sl.

U nedjelju, 3. prosinca u 11:00 svečano će se otvoriti 24. Božićnog sajma, u organizaciji Međunarodnog kluba žena Zagreb na Zagrebačkom velesajmu, u Paviljonu 7. Sajam će svečano otvoriti gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i predsjednica Kluba Akuoma Helen Boromisa.

Božićni sajam traje od 11.00 do 16.00 sati, a posjetitelji će moći uživati u okusima svjetske kuhinje iz 50 različitih zemalja. Uz degustacije poznatih vina iz Hrvatske i svijeta,  neki od specijaliteta koji će se naći na štandovima su: švedski glog, vafli iz Velike Britanije, tradicionalna njemačka torta od sira, cous cous iz Maroka, baklave i datulje iz Alžira, kruh od đumbira i sir iz Slovačke, sushi i sashimi iz Japana, turska baklava, francuski quiche te mnoga druga ukusna jela svjetske kuhinje!

FOTO: Press
FOTO: Press

Tijekom dana posjetitelji čekaju tradicionalne plesne izvedbe u originalnim kostimima iz više zemalja, među kojima su: Indija, Japan, Kosovo, Srbija, Ukrajina, Vijetnam…

Osim toga, posjetitelji će moći sudjelovati u nagradnoj lutriji, te osvojiti nagrade poput zrakoplovnih karata do raznih europskih i svjetskih destinacija, vikenda za dvoje u hotelima s 5 zvjezdica, poklon kupona za najbolje zagrebačke restorane, poklon košare s hranom, kućanske aparate i mnoge druge vrijedne nagrade. Srećke će se na Božićnom sajmu prodavati po cijeni od 10 kuna. Ukupna vrijednost nagrada premašuje iznos od 50 tisuća kuna.

FOTO: Press
FOTO: Press

Za najmlađe posjetitelje pripremljen je poseban Kutak za djecu u Paviljonu 7A, a očekuje ih i Djed Božićnjak, razne igre, LEGO kutak i razna natjecanja.

Ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

Sva prikupljena sredstva bit će donirana Centru Vinko Bek, RETO Centru, Palijativnom timu LiPa te udruzi Sve za nju.


Komentari