ZAHVALIO RADNICIMA ČISTOĆE! Luka Korlaet: ‘Krenuli smo s čišćenjem ilegalnih odlagališta otpada’

Luka Korlaet, Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Zamjenik gradonačelnik Luka Korlaet objavio je slike prije i poslije čišćenja ilegalnog odlagališta otpada u Ulici Struge kod Čulinečke. Posebno se zahvalio radnicima Čistoće ‘zbog čijeg velikog napora ovaj Grad postaje boljim’.

“Uz strateške (priprema implementacije nove Odluke) i taktičke (normalizacija odvoza MKO-a i reciklanata) poboljšice sustava gospodarenja optadom, krenuli smo i s čišćenjem ilegalnih odlagališta glomaznog otpada. Na slici: ulica Struge III kod Čulinečke, prije i poslije. Hvala svim vrijednim i požrtvovnim radnicima Čistoće zbog čijeg velikog napora ovaj Grad postaje boljim mjestom za život”, napisao je zamjenik gradonačelnika Luka Koralet.

Stimulansi za vozače i mjere za građane

Podsjetimo, krajem lipnja Korlaet je najavio mogućnost kompenzavijskih mjera za građane i stimulacija za vozače Čistoće.

“Razmišljamo o kompenzacijskim mjerama za građane, kako bismo im se na neki način odužili, a Uprava Čistoće razmišlja o stimulansima za vozače, odnosno djelatnike na terenu, da budu nagrađeni sukladno sakupljenoj količini otpada”, rekao je Korlaet umirujući javnost nakon objave da se novi model naplate odvoza otpada odgađa na 1. listopada.


Komentari