Za ljude iz stranke uvijek ima mjesta: Bivša dogradonačelnica Karlovca ‘zaposlila’ se kod Bandića

CROPIX

Bivša dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković nakon kratkotrajnog boravka na mjestu zamjenice predstojnice Ureda državne uprave u Karlovačkoj županiji našla je novo radno mjesto i to u – Gradu Zagrebu, javlja Radio Mrežnica.

Kolaković se zaposlila kao zaposlenica Grada Zagreba i to na radnom mjestu pomoćnice pročelnika za proračun. Prema opisu radnog mjesta na njemu se obavljaju poslovi vezani uz izradu i praćenje Proračuna Grada Zagreba, zaduživanje i rejting Grada, plansko-analitičke poslove, javne prihode, naplatu potraživanja iz ugovora o kupoprodaji stanova na kojima je postojalo stanarsko pravo, te poslovi vezani uz financiranje društvenih djelatnosti.

Kolaković je, podsjetimo, bila dogradonačelnica Karlovca iz redova HSS-a, a široj javnosti postala je poznata kad je Povjerenstvo za sukob interesa odlučilo da je bila u sukobu interesa 2011. godine kao predsjednica gradskog povjerenstva za subvencioniranje kamata jer je među onima koje su dobile subvenciju i njena vlastita. Slučaj je tad proslijeđen DORH-u.

Prije nepune dvije godine zaposlena je u Uredu državne uprave u Karlovcu, a zbog njegove reorganizacije morala je pronaći novi posao i uspjela je.

Inače, Kolaković je predsjednica ogranka stranke koju vodi njen novi šef, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić – Stranke rada i solidarnosti za Karlovačku županiju.


Komentari