’VODA DUBOKA’, ALI I ’ZATO ŠTO SVOJE VOLIM’! Domovinski pokret prokomentirao Škorinu ostavku, zahvalu iskazali stihovima njegovih pjesama

Nakon što je Miroslav Škoro, dosadašnji čelnik Domovinskog pokreta i nekadašnji kandidat za gradonačelnika Zagreba dao ostavku na sve pozicije u stranci, oglasili su se i iz Domovinskog pokreta.

Govore kako ih je ostavka zatekla, ali je prihvaćaju s razumijevanjem. “Osjećamo ljudsku i političku dužnost ovim putem iskazati veliku zahvalnost, korektnom i poštenom čovjeku, koji je unatoč uspješnoj karijeri i osobnoj situiranosti, ali i nemalim zdravstvenim rizicima, odlučio izložiti sebe, svoju obitelj i prijatelje, kako bi u nemilosrdnoj političkoj areni pokušao naše društvo učiniti boljim, našu državu snažnijom, a naciju ponosnijom”, navode potom.

Zahvaljuju se potom Škori na sudjelovanju na parlamentarnim, a potom i na lokalnim izborima, a sve to navode koristeći dijelove Škorinih pjesama. “Hvala Ti, od srca, dragi naš Miro, što si još od predsjedničkih izbora pokazao da svoje voliš, što nisi odustao i već na parlamentarnima, svima dao do znanja da je vrijedilo, a na lokalnima nastavio inzistirati na istini, vodi dubokoj…”, tvrde.

Podsjećaju dalje da je DP u godinu dana, pod Škorinim vodstvom postala treća politička snaga u državi. “Hvala Ti, dragi Miro, što si sebe ugradio u temelje pokreta koji je izrastao u političku snagu koja će posve sigurno promijeniti Hrvatsku i koju sada više nitko ne može zaustaviti. Tvoj odlazak kod nas je stvorio samo još veću obvezu da ustrajemo tamo gdje si Ti politički stao, ne zbog oportunizma, već zbog odgovornosti i ljubavi prema Domovini i svima nama”, naveli su pa zaključili stihovima: “Zato što svoje volim!”, koji su Škori bili i izborni slogan.

Komentari