(VIDEO) ŠKORO ČESTITAO TOMAŠEVIĆU: ‘U ovoj političkoj utakmici nije bilo lako izdržati sve što se događalo’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Unatoč porazu, atmosfera u stožeru čelnika Domovinskog pokreta cijele je večeri opuštena. Svirali su tamburaši i plesalo se kolo, no nakon što su prebrojani svi glasovi, prema kojima je uvjerljivo izgubio, na red je došlo obraćanje Miroslava Škore.

“Nakon prvog kruga dokazalo se u drugom krugu da nam se može čestitati. Naš Ivan Penava ostaje gradonačelnik Vukovara. S ponosom možemo reći da je DP politička snaga u Hrvatskoj. Mi smo stranka koja je mlada i ima svoj put. Na našoj političkoj sceni predstavljamo svjetlo na strani demokršćanstva. Zato su nam Zagrepčani ukazali tu čast da budemo u drugom krugu. Promjene su nužne i uslijedit će već sutra. Da su ovo parlamentarni izbori, ovo bi značilo da smo u Zagrebu osvojili 14 mandata”, poručio je Škoro pa dodao:

“Također čestitam Tomaševiću i neće mu biti lako s obzirom na situaciju u Zagrebu. Molim da mu zaplješćemo svi”, rekao je, no onda je najavio novi plan.

Foto: Zagreb.info

“U ovoj političkoj utakmici nije bilo lako izdržati sve što se događalo u javnom prostoru. Zahvaljujem svima, nastavljamo borbu i razotkrit ćemo djelovanje pojedinih udruga u civilnom društvu! To je ono što je naš zadatak”, otkrio je pa zaključio za kraj:

“Mislim da imamo razloga biti sretni, jer nastavljamo djelovati kao treća stranka hrvatskog Sabora. Na sljedećim izborima napravit ćemo još bolji rezultat”.

Komentari