(VIDEO) Škoro bacao fore, Klisović nije znao gdje gledati! Daniel Delale nakon serijala za Zagreb.info: ‘Politika je ipak postala estrada’

I političari su ljudi, a novinari portala Zagreb.info u suradnji s voditeljem Danielom Delaleom odlučili su u velikom serijalu gledateljima pokazati njihovu ležernu stranu i saznati tko se zapravo skriva iza strogih krojeva odjela. U rubrici “kvartovska brija” odgovarali su nam na pitanja o naselju u kojem žive, a u “Zagreb, tak imam te rad” provjeravali smo njihovo znanje o glavnom gradu. Nakon što smo vidjeli “s kim imamo posla” ispitivali smo ih o programu i viziji u rubrici “ja, gradonačelnik/ica”.

“Bilo mi je baš zabavno raditi ovaj serijal. Škoro, Tomašević i Klisović dali su sve od sebe. Evo Škorin “ZET” nasmijao je naciju, Tomaševićevi ćevapi su jako fini, a i Klisovićeva vragolija iz mladosti je simpatična”, poručuje na kraju sage Delale.

Nekoliko puta zvali smo Davora Filipovića te Jelenu Pavičić Vukičević, no oni nisu mogli sudjelovati u snimanju zbog ostalih predizbornih aktivnosti.

“Politika je ipak postala estrada, a političari najveće zvijezde u zemlji. Najveći reality show uskoro završava, vidjet ćemo koga će gledatelji nominirati, tko će napustiti kuću, a tko ući u nju i zasjesti na tron. Želim na idućim izborima opet raditi nešto slično, jer serijal je internetski, a on ima svoje zakonitosti koje volim. Izađite u nedjelju na izbore i recite što mislite. Uvijek je važno”, naglašava Delale.

S njim se slaže i naša novinarka Ana Korenić.

“Svi su kandidati bili toliko simpatični da bismo ova snimanja ponovili još sto puta, i svima želim sreću na izborima. Neka najbolji pobijedi, a mi ćemo i dalje budno pratiti svaki njihov korak. Baš nas zanima tko je uspio osvojiti srca Zagrepčana”, pita se.

A Vi ako još uvijek niste sigurni za koga glasati, pogledajte smiješne i izbačene scene sa snimanja. Možda upravo ovi simpatični promašaji presude vašoj konačnoj odluci!


Komentari