(VIDEO) Frcaju iskre u Gradskoj skupštini, spominju se i fizički sukobi: usta isperi svaki put prije nego izgovoriš riječ Dinamo, NHR i Davorin Karačić’

U Gradskoj skupštni došlo je do verbalnih sukoba između zastupnika Davorina Karačića (NHR) i Tomislava Tomaševića (Zagreb je NAŠ).

Naime, Karačić je planuo zbog konstantnih optužbi  da su Neovisni za Hrvatsku povukli svoj zaključak oko nogometnog kluba kako bi njihova zastupnica Ana Lederer postala pročelnica za kulturu.

“Pozivao je na fizički obračun, prijetio, tražio da se fizički obračunamo izvan skupštine, malo je nedostajalo da stvar eskalira. Argumente nemaju pa su sad krenuli na ovakav način. Neće me to zastrašiti da govorim ono što mislim i zastupam demokratizaciju Dinama”, kaže zastupnik platforme Zagreb je naš.

Incident je komentirao Zlatko Hasanbegović, zastupnik kluba Neovisni za Hrvatsku.

“Mislim da ovdje nije riječ o nasilju već o jednoj, koliko sam čuo iz druge ruke, malo žešćoj raspravi s navijačkom pozadinom. Ovdje je riječ o navijačkoj priči, priči o Dinamu na koju su Neovisni za Hrvatsku posebice osjetljivi. Upravo je naš klub nositelj duha tribine i interesa autentičnih Dinamovih navijača i posebno smo osjetljivi kad se insinuira da smo sudjelovali u političkim trgovinama što je notorna laž. Upravo je na prošloj sjednici usvojen naš zaključak protiv privatizacije Dinama “, rekao je Hasanbegović.

Na pitanje zašto su onda u jednom trenutku povukli prijedlog rekao je da je razlog “politikanski pokušaj intervencije lijevog bloka u unaprijed dogovoren zaključak s navijačimima”.

A kako je izgledao ovaj obračun pogledajte u videu Z1 televizije.

Ekskluzivan video iz Gradske skupštine: verbalni okršaj zastupnika Karačića i Tomaševića. Skoro došlo i do fizičkog obračuna, situaciju smirivao zaštitar.

Gepostet von Z1 televizija am Montag, 23. Juli 2018


Komentari